Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Sziasztok! Nagyon izgulok értetek! Remélem sok pozi tesztet fogok látni! Szorítok mindenkinek! :-)
Anna
sziasztok, én 15-re nem várom. A ciklus.hu május 1-re írta az ovulációt, de szerintem 1-2 nappal később volt. Nem szoktam érezni semmit, és nem hőmérőzök, csak a nyákot figyelem. Május 2-án volt sűrűbb folyásom. Ápr. 30-án és május 2-án tudtunk együtt lenni. Én azért bizakodom.
Szorítok mindenkinek! Ancsa
Sziasztok!
Nekem pénteken volt tojásfehérjés nyákom, de csak tegnap tudtunk együtt lenni (anyóséknál voltunk mind a 4 nap). Előtte meg kedden voltunk együtt, úgyhogy most nem fog sikerülni, de ebben a hónapban nem is számoltunk vele.
31-én esküvő, van elég tennivaló anélkül is, hogy erre figyelnék:) Aztán lehet, hogy most jön össze, nagy meglepi lenne.
Szorítok mindenkinek!
Maryann
Sziasztok, lanyok! Ancsa, Maryann, Nessza, drukkolok nektek. Niki, rad is gondolok!!
Nekem ma megjott, de szamitottam is mar ra. Le se merem irni, meddig tartott a barnazas elotte...Ebben a honapban remelem, kiderul, hogy mitol( valoszinu progihiany), es elkezdhetjuk kezelni. Sajnos nem vagyok jaratos benne, mit irnak fel ra. Tudja valamelyikotok?
Meg egy kerdes: hallottatok-e mar az anti-osztrogen dietarol, ha igen, van-e valakinek benne tapasztalata?
Szia Mes, progihiányra itthon utrogestant és/vagy duphastont írnak. Mindegyiknek horror ára van. Legalábbis szerintem .
Maryann
Mes sajnàlom h megjött :( hàny napig barnàztàl előtte?? Mindenképp kezeltesd mert ez vszìnü prog.hiàny és ha sikerül teherbe esned akkor rögtön kell hormonpótlàs!!!
Niki teszteltél??? Drukkolok h pozi legyen!!
A többiekért is izgulok :)
Ki is a következő a sorban ???
Kriszta
Jelentem a hőm még mindig fent van, bár még van 2napom a nem vártig ( nekem mindig a menstruáció napján esik le a hőm ). Tünetem semmi igazából...Ha most is megjön akkor megyek átjárhatóságira, mert más minden rendben van nálunk.
Drukkolok mindenkinek!!!
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!