Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
11 éve vagyunk házasok,21 évesen mentem férjhez,manapság ez ritka.
Kriszta te mikorra tervezed a tesztelést,tünetektől függ majd?
Én az első kettőnél megéreztem,hogy terhes vagyok és a görbémen is látszott,kíváncsi vagyok,most hogy alakul.
Betti
Kriszta: Angliában.
Sikerült kiharcolni a progiszint mérést, bár a 3-ik napon nem küldött el vérvételre, csak a 21-iken. De mivel a ciklusaim rövidebbek, és tegnap este görcsöltem, azt hittem, megjön 21 napra. Úgyhogy kértem új időpontot. Lehet, bepróbálozok azzal, hogy a doktornő a 3-ik napon is nézni akart hormonszintet. (recepcióstól kell kérni időpontot)Ultrahangra is elküldött. A biztonság kedvéért még egy sexual health clinicre is kértem időpontot. Nem fognak ki rajtam, nem adom fel! :)
Szóval az én tüneteim, barnázás :(, esténként görcsök, mellduzzadás-fájdalom, a hőm 36.8 2 napja, ami sovány. De szerintem megjön ezzel a barnázással. Kb május 4-5 körül nem várom.
Anett, drukkolok :) ha tudod /bírod vàrd ki a nemvàrt napjàt!
Betti, ez tényleg ritka manapsàg:) gratulàlok hozzà :)
Az első kettő gyermekedet hogy érezted meg? Voltak vmi tünetek vagy csak úgy belül tudtad h sikerült??
Fogalmam sincs mikor tesztelek...amúgy elég "tesztmàniàs" vagyok. A hàrom kudarcom utàn nekem még nem fog megnyugvàst adni a pozi teszt, de csak pozitívan :). biztos h nem tudom majd kivàrni a nemvàrt napjàt.
Te mikorra tervezed a tesztelést?
Kriszta
Keérdező egyszerre írtunk...
Remélem h nem fog megjönni!! Amúgy mindig barnàzol menszi előtt?? És a melleid szoktak fàjni?
Làtom ott sem fényes a helyzet e téren..de ahogy írtad nem szabad hagyni magad!!!
Kriszta
Köszi Kriszta!
Előzőeknél kibírtam a nemvártig,most is megpróbálom.
Éreztem egy-két tünetet,de már komolyan nem is emlékszem mi volt,a görbém viszont kitartóan magasan maradt,ez is biztató volt.
Üdv:Betti
Kata vagyok
Rajta vagyunk az ügyön :-D 2 naponta betartva.Egyébként nekem is olyan mintha fel lennék fázva de mégsem teljesen.Sajnos tapasztalt felfázós vagyok :-(
Remélem sikeresek leszünk ebben a hónapban.
Holnap leszek 30 éves talán a buli kicsit ellazít és ügyesek leszünk.
Neked jobbulást kívánok minél hamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!