Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Betti:
Most olvasgattam az áprilisi kört.Olyan jó,hogy rátaláltam erre a kérdésre,nagyon jó így együtt várni a jó hírekre,még izgalmasabb a dolog.
Mielőbbi babásodást mindannyiunknak!!!
Elöször is Anna nagyon sajnálom h igy alakulrak a dolgok...pedig annyira drukkoltam neked áprilisban!!megértem h most tartotok egy kis pihenöt. De örülök h figyelsz minket :)
Kedves második! Én vagyok az egyik aki 12re nem várja :)
Remélem együtt örülhetünk :)
Akik mostanság nem várják van vmi tünet??
Kriszta
Ujabb osszefoglalo a kis csapatunkrol:
Elso valaszolo: 2.-ik baba, egyelore nem mer hot, nem nezi az ovulaciot, nem gorcsol ra a dologra.
Masodik valaszolo: Elso baba, januarban elso probalkozasra osszejott, februarban sajnos missed ab. Ujraprobalkozas most indult. Majus 12 korul nem varja.
Harmadik valaszolo: Majus 4-5: termekeny napok. Van 2 nagyobb gyerkőc, 37 eves. ( ne mondd, hogy nincs sok idod, van aki ekkor szuli az elsot!)
Niki: elozo topikbol. Majus 4-re nem varja, cicifeszules, aprobb gorcsok vasarnaptol. Gorbeje: [link]
5-ik valaszolo: elso honap, majus 5-en tesztel. Masodik baba lenne, elso baba 3 honap utan osszejott.
Hatodik valaszolo: majus 4-re nem varja, masodik baba. Szombaton barnas folyas, korabban ovuteszt, nyak figyeles, nincs homerozes.
Kata: korabbi topikot olvasta, aprilis volt az 1. Honap. Ovu valoszinu majus 4, mult het szerdan volt mensi, 4 napig.
E: Majus 7-re nem varja, masfel eve probalkoznak. Horomok ok, peteeres van, most menne atjarhatosagira. Hatrahajlo meh. Gorbeje: [link]
Kriszta: Elozo topikbol jott. Majus 12-re nem varja, tegnap volt az ovu. 1 eve varnak a babara.
Betti: majus 12-14-re nem varja, elso probalkozo honap, 3 baba lenne.
Emili: Május 18 ra nem várja, ovu a héten.
Nessza: majus 10-re nem varja. Második próbálkozós hónap, első baba. Februárban letette a fogigátlót. Fel, hogy nincs peteérés. Hőmérőzni nem tud, lehet vesz ovu tesztet.
Niki: 3 éve probalkoznak, 2012 novemberében volt egy 8 hetes spontán veteles. Átjárhatósági,lapar minden megvolt. Clostyt szedett,de nem segített,most cickafark és palástfűteat iszik. Ha nem jon ossze, januárban meddőségi. Jelenleg állandó mellfájdalom, vasárnapra nem varja.
Mary-Ann: elozo topikbol. Elozo 2 honap: closty+ultrogestan+duphaston, szepen ero, repedo tuszok. Jelenleg nem szed semmit, vervetel a 21 napon. Het vege fele ovu, majus 20-ra nem varja.
Era: Van egy harom es fel eves fia, januarban volt egy vetelese 8 hetesen, azota ossze visza ugral a ciklusa, kitolodott 36 napra. Probalkozas ket het mulva.
HorvathNikoletta: elozo topikbol, tavaly volt egy missed ab. 12hetes uh-n már nem volt szívhang.7.probálkozos hónap,.május 11 fele van peteérés és május 25re nem várja.
Mes: Harmadik probalkozos honap, elso baba lenne. Tobb, mint 10 evvel ezelott pajzsmirigy tulmukodesre fel evig gyogyszert szedtem, azota ellenorzik, eddig ugy tunik rendben. 7 eve koztes verses, okat nem talaltak. Neztek PCOS-t, inzulinrezisztenciat, pajzsmirigyet, mind negativ. Endokrinologus annyit mondott: osztrogendominencia. Kulfoldon elunk, itt nincs annyi kivizsgalas, nem lat nogyogyasz, csak, ha tobb gondod van. Gyogyszer decemberben elhagyva, kezdetben 24-25 napos ciklus, barnazassal mensi elott es kozepidoben. Legutolso 29 napra, barnazassal elotte-utana, valoszinu progeszteronproblema. –Szerencsere ravettem a haziorvost, hogy nezzunk progeszteront, holnap vervetel, 21.napon. (lehet, keso), ultrahangra is elkuldott. Tegnap este barnazas jelentkezett a 19 napon, eros gorcsokkel. Azt hittem, megjon. Gorcsok mara elmultak, pici barnazas van, cici erzekenyseg. Meglatjuk.
Bedit, koszi a tamogatasod, hozz nekunk szerencset! Boldog babavarast neked!
Sziasztok!
Mes az összefoglalóban a 2 Niki Én vagyok :).A görbés is és a 2012-es vetélős is:).
Anna aranyos vagy,hogy figyelsz minket és kitartást!Előző hónapban nagyon szurkoltam Neked.Nagyon erős Nő vagy :)!
Izgatottan várom a vasárnapot,hogy tesztelhessek.Ma reggelre egy kb. 4-5 cm-es eret vettem észre a bal mellemen,épphogy ki nem szúrta a szemem.Emellett hol fáj hol nem fáj a cicim az is a hónom alól kezdődően,kivéve a mellbimbóm (mensi előtt mindig csak a mellbimbóm fáj).Hihetetlen fáradt vagyok 2 napja.Eddig mindig éjfél fele feküdtem most jó ha 9-ig fent tudok lenni és reggel is nehezemre esik 6 körül felkelni.Ma reggel meg még a kávétól is hányingerem volt.Remélem nem csak bebeszélem magamnak ezeket mert nagy pofára esés lesz ha megjön :(.
A görbém nem túl biztató,de van még pár napja megemelkedni :)
Niki
Bocs Niki, javitom. :)Szurkolok!
Szerintem nekem hamarosan megjon. :( Barnazok es gorcsolok. Most akartak progeszteront nezni, 21(!) nap, de szerintem, megjon. Kerek masik idopontot. Csak itt annyira mashogy van, mint otthon, nem foglalkozik veled nogyogyasz, csak legyintenek, amig nem probalkozol 1 evig, vagy nem volt 3 vetelesed. Hiaba van problemam (kozti verzes), regi tulmukodo pajzsmirigy...El vagyok keseredve. meg egy normalis ciklust sem tudok felmutatni. :(
Talan, majus vegebe a kovetkezovel meg beleferek.
Csajok, nektek kitartast!!!!
Sziasztok lányok!
Anett vagyok, a 6. válaszoló. Nekem is van néhány tünetem, de nem tudom, hogy csak beképzelem-e őket, vagy valósak. Reggel többször megszédültem, le kellett üljek, és ez néha napközben is jeletkezik. Fájdogálnak a cicijeim, de nem vészesen (bár ez a kislányomnál sem volt nagyon durva, inkább később nőttek meg). A hasam meg néha szurkál, feszít, és olyan puffadt alul. Vasárnap a nemvárt napja, nem tudom addig kibírom-e teszt nélkül.
Niki, remélem nem csak képzelgünk, hanem a hétvégén örülhetünk!!! Mindenkinek szorítok! :)
Azt elfelejtettem írni, hogy x-epil tesztem van itthon, és az ugye nem a legérzékenyebb. Ezért talán jobb lenne megvárni a vasárnapot. Szerintetek mikor teszteljek?
Anett
sziasztok, én áprilisban csatlakoztam hozzátok.
a ciklus.hu holnapra írja az ovumat, de szerintem 2 nappal később lesz (az eddigi tapasztalat szerint). ma estétől ráállunk a dologra. :) ez lesz a 3. hónap próbálkozásunk.
Ancsa
Nekünk május 10-én van a házassági évfordulónk,szép kis ajándék lenne a pozi teszt...(12-ére nem várom)
Betti
Anett, az a biztos ha megvàrod a nemvàrt napjàt. Habàr ha van több teszted akkor 12dpo körül is csinàlhatsz egyet. Vkibek kimutatja hamarabb is. Nekem pl első terhességemnél nemvàrt utàn 1 nappal, màsodiknàl nemvàrt előtt 6 nappal, harmadiknàl nemvàrt előtt 1 nappal lett pozi. Terhességenként is vàltozik.
Kedves kérdező, megkérdezhetem hol laksz?? Próbàlj erőszakoskodni, hátha úgy foglalkoznak veled!!!
Betti; tényleg szép ajàndék lenne a pozi teszt :) mióta vagytok hàzasok?? Én is 12 re nem vàrom.
Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!