Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Sziasztok!
Én is csatlakozom :) Május 10-re nem várom. Remélem sikerül mindenkinek:)
Nessza
Sziasztok!
MaryAnn vagyok, előző haviban is benne voltam.
Előző két hónapban closty + utrogestan + duphaston kombo mellett sem sikerült, pedig szépen értek, repedtek a tüszőim.
Ebben a hónapban nem szedek semmit, mert vérvételem lesz a 21.napon, és hogy ne zavarjanak be a bogyók.
Elvileg hét vége felé lesz ovum, de elutazunk anyósékhoz, nem nagyon tudunk együtt lenni, 20-ra nem várom.
Szóval ez a hónap most nem a próbálkozásról szól, de ha ennek ellenére összejönne, nagyon boldogok lennénk, főleg úgy, hogy május 31-én esküvőnk lesz :)
Sziasztok, udv a regieknek es ujaknak egyarant. Bedit sikeres topikjat folytatjuk. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ott olyan sokunknak osszejott (sajnos nekem nem), hogy ugy gondoltam, folytassuk majusban. Mindenki batran szoljon hozza a tortenetekhez, tippek es tanacsok johetnek, csakugy, mint a biztatas, szurkolas. Ha osszejon, akkor azert, ha nem, akkor pedig azert legyunk tamaszai egymasnak.
Idonkent jelentkezzetek be, kivel mi a helyzet.
Kis osszefoglalo:
Elso valaszolo: 2.-ik baba, egyelore nem mer hot, nem nezi az ovulaciot, nem gorcsol ra a dologra.
Masodik valaszolo: Elso baba, januarban elso probalkozasra osszejott, februarban sajnos missed ab. Ujraprobalkozas most indult.
Harmadik valaszolo: Majus 4-5: termekeny napok.
Niki: elozo topikbol. Majus 4-re nem varja, cicifeszules, aprobb gorcsok vasarnaptol. Gorbeje: [link]
5-ik valaszolo: elso honap, majus 5-en tesztel. Masodik baba lenne, elso baba 3 honap utan osszejott.
Hatodik valaszolo: majus 4-re nem varja, masodik baba. Szombaton barnas folyas, korabban ovuteszt, nyak figyeles, nincs homerozes.
Kata: korabbi topikot olvasta, aprilis volt az 1. Honap. Ovu valoszinu majus 4, mult het szerdan volt mensi, 4 napig. Kerdese: mikor lenne jo egyuttlenni? 2 naponta?
E: Majus 7-re nem varja, masfel eve probalkoznak. Horomok ok, peteeres van, most menne atjarhatosagira. Hatrahajlo meh. Gorbeje: [link]
Kriszta: Elozo topikbol jott. Majus 12-re nem varja, tegnap volt az ovu. 1 eve varnak a babara.
Betti: majus 12-14-re nem varja, elso probalkozo honap, 3 baba lenne.
Nessza: majus 10-re nem varja.
Mary-Ann: elozo topikbol. Majus vegen eskuvo! (Gratula!) Elozo 2 honap: closty+ultrogestan+duphaston, szepen ero, repedo tuszok. Jelenleg nem szed semmit, vervetel a 21 napon. Het vege fele ovu, majus 20-ra nem varja.
Rolam egy par szot: Masodik probalkozos honap, elso baba lenne. Tobb, mint 10 evvel ezelott pajzsmirigy tulmukodesre fel evig gyogyszert szedtem, azota ellenorzik, eddig ugy tunik rendben. 7 eve koztes verses, okat nem talaltak. Neztek PCOS-t, inzulinrezisztenciat, pajzsmirigyet, mind negativ. Endokrinologus annyit mondott: osztrogendominencia. Kulfoldon elunk, itt nincs annyi kivizsgalas, nem lat nogyogyasz, csak, ha tobb gondod van. Haziorvosom nyitott, hogy vizsgalodjunk. Gyogyszer decemberben elhagyva, kezdetben 24-25 napos ciklus, barnazassal mensi elott es kozepidoben. Legutolso 29 napra, barnazassal elotte-utana, valoszinu progeszteronproblema.
Ovulacios mikroszkop tobb napig pafranyosodik, LH tetszcsik pafranyosodas utan erosodott be. Remelem van tuszorepedesem. Elkepzelheto a petefeszek gyulladas, allandoan felfazok (most is), szurkalasaim vannak. :(
Jelenleg 19 napon vagyok, 15-16. napon enyhe barnazas.
Minden bele mindenkinek! Mes
Figyelemmel foglak benneteket kísérni! Babásodjatok :)
Bedit :)
Nessza vagyok, kicsit kibővíteném a magamról szóló infót :)
Szóval ez a második próbálkozós hónapunk, első baba lenne :) Februárban hagytam abba a fog. gátlót, utána 1 hónapig vigyáztuk, majd megjött 30 napra és onnantól kezdve van babaprojekt. Sajna félek h nincs peteérésem, mert a gyógyszer utáni hónapban tapasztaltam tojásfehérje szerű nyákot, de utána nem, És ebben a hónapban sem. Hőmérőzni nem tudok, 2 műszakban dolgozom 12 órában, éjjel és nappal. Ha most sem sikerül a baba, veszek ovu tesztet. Remélem mindenki pozit fog tesztelni :)
Sziasztok!
Végre megjöttem a melóból,alig vártam,hogy írhassak Nektek:)!
Szóval Mi 3 éve és 1 hónapja várjuk a Mi kis csondánkat. 2012 novemberében volt egy 8 hetes spontán vetélésem (6 hetes kora után eltűnt a szívhang és nem fejlődött tovább)biztonsági gyógykaparással.Párom 34,Én 24 éves vagyok egyikünknek sincs semmi baja.Átjárhatósági,lapar minden megvolt.Clostyt szedtem,de nem segített,tüszők voltak repedtek is de baba nem lett belőle.Ebben a hónapban cickafark és palástfű kombinációval próbálkozok ha nem sikerül ebben az évben akkor januárban meddőségibe megyünk.(mindent kipróbáltunk már,semmi nem segített).
Ebben a hónapban fura tünetnek számít az állandó mellfájdalom,feszül,húz a melltartót sem tudom elviselni.Mensi előtt csak a mellbimbóm szokott fájni így reménykedek:).Na de majd vasárnap kiderül.Olyan nehéz kivárni és a görbém sem szép szerintem.
Húú a sok írástól elfelejtettem a Neved a ki kérdezte a 2 napos együttlétet.Igen jó ha úgy vagytok együtt így mindig lesz sperma a pete közelében "lesben" állva :).
Niki
Làtom vagyunk egy pàran megint; újak és régiek is :) de a cél közös :)
Bedit aranyos tőled h figyelemmel kísérsz minket :) hàtha meghozod nekünk a szerencsét!
Niki-utolsó hozzàszóló- 3 év nagyon hosszú idő, reméljük nem kell meddőségibe menni . Az jó jel ha fájnak a melleid, mellbimbóid. Nàlam ez a tünet mindkétszer jelen volt :) drukkolok nagyon mindenkinek!
2 naponta szex az a legoptimàlisabb (ha nincs baj a pàrod spermaképével)-én sem emlékszem màr név szerint ki kérdezte.
Remélem minden hónapban egyre több kismamink lesz :)
Kriszta
Szia Kriszta!
Az a fura,hogy mensikor mindig csak a mellbimbóm fájt,most meg az egész fáj és a mellbimbóm nem.Hát remélem baba lesz :).
Bedit hozz meg a szerencsénket :).
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!