Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Sziasztok, Nessza vagyok!
Nem tudom, sok tünetet nem érzek. Kicsit pattanásosabb lett az arcom, és többször van hányingerem, de ennyi. Viszont egyenlőre annak tudom be, h összevissza eszem, és sajnos elég sok cukros dolgot(ettől gondolom a pattanásokat). Mellfeszülést nem érzek. Hosszú még az idő 10.-ig. Alig bírom kivárni. Nagyon reménykedem, de úgy érzem most sem jött össze.
5-ös válaszoló sajnálom. De fel a fejjel, ne add fel!
Mindenkinek megy a drukk! :)
Szia kedves 5-ös válaszoló!
Sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettétek volna! :( De ne szomorkodj, hiszen ez még az 1. hónapotok volt!
Anett
Tessék sűrűn babásodni :))
Bedit
5-ös sajnálom :( Majd sikerül köv. hónapban :) Fel a fejjel!!:)
nem szoktam hömérözni de egy ovu óta figyelem a hömet,eddig 36,8 volt minden reggel,ma viszont 37 lett (dpo.5 vagy 6) Nem tudom ez jelent e egyáltalán vmit...
Kriszta
Sziasztok!
Sajnálom 5-ös,hogy megjött.Fel a fejjel új hónap,új esély.
Én tegnap reggel teszteltem x-epil (25-sel) 10 dpo-n egy nagy nullát.Igazából meglepődtem volna ha pozi lett volna.
A mellem hol fáj-hol nem fáj de szemmel láthatóan (párom is felfigyelt már rá) nagyobb,kerekebb és eresebb.Ilyenkor már rég fáj a hasam és a pocakom is nagyon görcsöl de most ezek nincsenek.Esetleg annyi ,hogy néha apró pici görcsöket érzek 1-2 másodpercig.
Ma reggel amikor beírtam a fertibe a hőmet fura módon holnapra tette a mensimet pedig Én azt hittem vasárnap fog megjönni.Ha a hőm nem esik holnap akkor megpróbálok ellőni egy medi-lab-ot.Tegnap nem tudom miért volt ennyire magas a hőm,talán lehet azért mert rosszul aludtam.Szerintetek biztató a görbém?
Niki
Ma reggelt teszteltem 25-ös x-epilel egy nagy negatívat.Ha nem jön meg kedden megint tesztelek.
A görbém most ilyen:
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!