Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Sziasztok!
Nekem így alakult a görbém : [link]
Még 4napom van a nem vártig, ha 2napig így marad a hőm akkor lövök egy tesztet :-)
Eddig is mindig volt peteérésem, de eddig ez a legszebb görbém :-)
E.
E Nekem nagyon tetszik a görbéd :).Remélem Neked pozi lesz a teszted nem úgy mint Nekem.
HorváthNikolett: Menstruáció 1 napjától kell mérni minden reggel ugyanabban az időben ágyból kikelés nélkül.Nagyon fontos,hogy mindig ugyan abban az időben mérd mert másképp nem lesz jó a görbéd.Kb 10 percig kell mérni hüvelyben,szájban vagy popóban.Legalább 5-6 órát kell aludni a mérés előtt.
Vezetni a ciklus.hun vagy a fertilityfriend-en tudod.Az első magyar a második angol.
Niki
Köszönöm Niki, de tudod amíg nem jön meg addig van remény, így ne keseredj el! Drukkolok Neked!
Nagyon remélem hogy nem fog leesni a hőm...
Sziasztok, lanyok! Kitartast, drukkolok Niki es E.! 5-os valaszolo, igazad van, nem kell csuggedni, hiszen meg csak most kezdtetek.
En a szokasos...napok ota barnazok, tuti hormonproblema. Szoval annyira nem elem bele magam, inkabb figyelem, mi tortenik, milyen tunetekkel, hogy az orvosnak beszamolhassak rola. Vegul is az elejen vagyunk mi is, es ha kiderul a vizsgalatokon ebben a honapban, hogy mi van, akkor legalabb annal hamarabb tehetunk erte.
Nagyon szurkolok mindenkinek, irjatok, kivel, mi van!
Hármas vagyok: nekem elvileg most lesznek holnap-holnapután a termékeny napok. Azért elvileg, mert nem mérek hőt és semmi ilyent nem nézek egyenlőre, úgyhogy igazából lehet előbb, lehet később - ki tudja. :) Párommal tegnapelőtt voltunk együtt, ma tudnánk folytatni a próbálkozást (munka miatt nem volt itthon) de ma reggel óta szinte folyamatosan "épphogy" görcsöket érzek és reggeli utántól meg émelygek, nincs étvágyam - remélem nem szedte be valami vírust, nem hiányozna. :( Mindenkinek drukkolok, remélem minél többünknek sikerül ebben a hónapban!!! :)
Andi (ezt eddig elfelejtettem mindig :D)
Sziasztok,
nem akarom elkiabálni, de szerintem nálam most lesz valami :) még van 8-9 napom, de egy ponton szúr a hasam alja, ha kihúzom magam, hasra fekszem, vagy óvatosan feszítem, ráadásul kezdenek érzékenyek lenni a mellbimbóim, és nehezek a melleim. Januárban, mikor terhes lettem, ugyanígy kezdődött :) Remélem most is babát jelez a testem :)
2. válaszoló (Léna)
Léna!
Nekem is 8-9 napom van a nemvártig és 2 napja elég erös menszis hasfájásom van.Néha pedig úgy elönt a forróság...
én is reménykedem,de nem élem magam bele.
Mikor tesztelsz elöször??
Kriszta
Na kivel mi újság,tesztelt valaki???
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!