Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/403 anonim ***** válasza:
100%
Én kérdeztem a két naponta együttlétet csajok.Köszi a válaszaitokat.Kata vagyok :-D
2014. ápr. 28. 18:30
 22/403 A kérdező kommentje:
Lanyok, szerintetek felfazas, petefeszek gyulladas okozhat barnazast vagy ez inkabb progeszteronhiany lesz? Holnap megyek orvoshoz (sajnos meg nem nogyogyasz-itt beutalo kell hozza), felfazasra mar kaptam gyogyszert. Gorcsolgetek, de ez meg csak a 19. nap.
2014. ápr. 28. 19:33
 23/403 anonim ***** válasza:
100%

Mes szerintem ez progihiány.Nekem amikor felfázásom volt+ méhgyulladásom folyamatosan szurkált a méhem és amikor tüsszentettem éles késszúrásokat éreztem.Egész márciusban influenzás és tüdőgyulladásos voltam felváltva és a gyulladás a méhemre is így ment rá.

Niki

2014. ápr. 28. 20:04
 24/403 A kérdező kommentje:

Koszi Niki, en is azt hiszem, hogy az. De sajna mehszurkalas, eles fajdogalasok is vannak, szovel felek, pluszban meg kismedence gyulladasom is van. :(

Node, ne csuggedjunk!!!

Kis osszegzes a csapat masodik felerol:

Emili: Május 18 ra nem várja, ovu a héten.

Nessza: majus 10-re nem varja. Második próbálkozós hónap, első baba. Februárban letette a fogigátlót. Fel, hogy nincs peteérés. Hőmérőzni nem tud, lehet vesz ovu tesztet.

Niki: 3 éve probalkoznak, 2012 novemberében volt egy 8 hetes spontán veteles. Átjárhatósági,lapar minden megvolt. Clostyt szedett,de nem segített,most cickafark és palástfűteat iszik. Ha nem jon ossze, januárban meddőségi. Jelenleg állandó mellfájdalom, vasárnapra nem varja.

2014. ápr. 28. 20:24
 25/403 anonim ***** válasza:
Harmadik válaszoló vagyok, kicsit bővítek az infón: előző hónapban is itt voltam. Van 2 nagyobb gyerkőcöm (9 és 15 évesek), elváltam, új párommal 2 éve élünk együtt - eddig különböző okok miatt nem gondoltunk babára, de mostanában beszéltünk róla elég sokat és úgy döntöttük megpróbáljuk. Sajna sok időnk nincs, már 37 vagyok - de nagyon vágyom rá, hogy sikerüljön. Nálam lehetnek gondok, ha fiú jönne össze (sajna tapasztaltam)- úgyhogy leginkább kislányra hajtunk. :) Drukk mindenkinek!!! :)
2014. ápr. 28. 21:30
 26/403 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is figyelemmel kísérlek benneteket, bár én most a májusiból kimaradok. Júniusra már lehet nevezek én is. Látom vannak új tagok is. Mindenkinek sok sikert, legalább olyan termékeny legyen ez a hónap mint az előző!

Hajrá lányok!

Anna

2014. ápr. 28. 21:45
 27/403 Nitókrisz ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Csatlakozom a csapathoz :) Van egy harom es fel eves nagyfiam, szeretnenk tesot - januarban volt egy vetelesem 8 hetesen, de mar 6 hetesen elhalt :( Most probaltuk mi is ujra aprilisban, de nem sikerult, talan most... A veteles ota viszont ossze visza ugral a ciklusom, korabban pontos volt, most meg kitolodott 36 napra. Most eppen megvan, ugyhogy nekunk a gyakorlati probalkozas szerintem ket het mulva kerulhet szoba.

2014. ápr. 28. 23:18
 28/403 Nitókrisz ***** válasza:
100%
Jaj es lemaradt, Era vagyok :) mar csak az azonositas vegett
2014. ápr. 28. 23:19
 29/403 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok, kiegészíteném annyival, hogy május 12 körül nem várom, látom vagyunk még páran, akinek akkortájt lenne esedékes.
2014. ápr. 29. 11:51
 30/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
100%
sziasztok az elözöben is benne voltam nekem tavaly volt egy missed ab-om 12hetes uh-ra mentem és már nem volt szívhang ez a 7.probálkozos hónapunk de még semmi.május 11 fele van peteérésem és május 25re nem várom.
2014. ápr. 29. 15:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!