Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Sziasztok Lányok!
A múltkori topikban résztvevő voltam, akkor sajna sikertelenül. Akkor eldöntöttük a párommal, hogy vége a görcsös akarásnak, programszexnek. Lesz, ami lesz...Időközben a 12. ciklusnapon mentem dokihoz, aki uh-n megállapította, hogy már a pteérésen is túl vagyok. Gondoltam, oda se neki. Sok sport, életmódváltás, szex akkor, amikor kívánjuk, és közben Gyuri bácsi gyógyteái, az is akkor, amikor épp nem felejtjük el. Ma, a 21. ciklusnapon pisiltem one step tesztre. Rögtön pozi lett, igaz halványan. Na, gyors lőttem még egyet, és utána még egyet. Az is pozi. Futottam Rossmann-ba, Facelle és X-epil beszerzésre. Mindkettő pozitív....Kimondhatatlanul boldog vagyok.
Mindenkinek kitartást kívánok, a babaváróknak pedig nagyon jó egészséget. Üdv: Lili
Anna, Lili gratulálok!! :) Szeretném, ha nekem is és még sokunknak így lenne - én sem fűzök sok reményt a hónaphoz...de ezektől a hírektől azért reményt kaptam!
Andi (3-as)
Lili nagy gratula! Ezek szerint kb egyszerre estünk teherbe! :-)
Emili! Elvileg a cickafarkfű tea segít, de a helyedben kihagynám. A szurkálás jó jel azt hiszem, nekem is szurkált nem is kicsit. Ugyan most nem hőmérőztem, csak néha-néha néztem rá, de amikor megmértem, a korábbi ciklusaimban mérthez kevesebb volt. Szóval lehet ez jó is...
Anna
Niki nagyon sajnálom h megjött... :S Jobban vagy már??
Annaaa :) hát ez vmi csodálatos :) látod tényleg van benne vmi h ha nem figyel oda az ember akkor máris jön a baba. Drukkolok h minden rendben legyen!
Lilly neked is nagy gratula :) és h hamarabb volt ovud és úgy sikerült...nagyon örülök nektek!!!
Én ahogy terveztem ma reggel teszteltem egyet:
-szerintem egyértelmü :)
Léna???
Hajráá mindenkinek!!!
Kriszta
Sziasztok lányok!
Először is gratulálok azoknak, akik pozit teszteltek! :)Akiknek nem jött össze, azoknak kívánom, hogy minnél hamarabb sikerüljön! Mindig arra gondoljatok, hogy sikerülni fog, és ne azon agyaljatok, hogy miért nem sikerül!
Régen írtam már, de csak azért mert még én sem hittem el, hogy tényleg + !!!! Azért is hihetetlen, mert áprilisban eldötöttük, hogy jöhet a tesó, és máris!!??
Mostmár talán elhiszem, 3 pozitív teszt után! Tuti biztosat majd csak a doki tud mondani, de az még messze van. Remélem minden oké odabent!
Mindjárt teszek fel képet is.
Lányok! Türelem, és jönni fog az a baba, csak pozitívan álljatok hozzá, és ne okoljátok magatokat, ha nem sikerül! Mindenkinek + tesztet kívánok!!! Anett
Na mi van itt kérem szépen??!!! Babaesőőőőőő? Hát szívből gratulálok nektek!!!!!!!!!
Bedit
Nagy gratula lányok!!!!! Alig hiszem el!!!! :))))
Tényleg szerencsét hoz Bedit topikja!!!!
Hajrá többiek!
Anna
Ezek ám a jó hírek! Szívből gratulálok minden pozitív tesztelőnek! :))
Én 1 hét múlva nem várom, addig nem is merek tesztelni.
Viszont ma nem éreztem cici feszülést. :( Ez kicsit elszomorít, mert a tegnapi elég egyértelmű volt, és máskor soha nem feszít.
Azért a remény hal meg utoljára, így még bizakodom. :)
Ancsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!