Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
valaki megnézné a hömet nem nagyon értek még hozzá.
2014. máj. 9. 12:53
 152/403 anonim ***** válasza:

Adri!

Az a teszt tényleg nem jó semmire, én is kipróbáltam és simán negatívat mutatott, pedig terhes voltam!

Léna

2014. máj. 9. 13:15
 153/403 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek nagy gratula akik pozitívat teszteltek! Többieknek kitartást!

Én holnap reggel akarok tesztelni, de valahogy úgy érzem nem sikerült. Nem tudom, ez csak belülről jön, h nem vagyok babás. De majd kiderül!

Mindenkinek sok sikert! :)

Nessza

2014. máj. 9. 13:57
 154/403 anonim ***** válasza:

Akiknek most pozitív lett a teszt kérdezem, mindenkinek volt valamilyen terhes tünete a pozi teszt előtt?

Nkem még van 1 hetem, de semmit nem érzek/látok sajnos. Kivéve a tegnapi mellfeszülést, amit azóta nem éreztem. :(

Ancsa

2014. máj. 9. 14:08
 155/403 anonim ***** válasza:

Én néha szédültem/szédülök, de olyan szinten, hogy nem tudok olyan sem járni, sem a szemem nyitva tartani. Ez csak pár napja jelentkezett. A mellem megnőtt, legalább egy számmal nagyobb lett, ezért gondoltam van valami. A szaglásom egyre jobb. :) A hasam alja kőkemény és érzékeny. Meg ami fura volt az az erős szúrások a petefészkemnél.

Ja! A fáradtság is korán jelentkezett, egyszer csak érzem álmos vagyok, és hiphop pár perc alatt elalszom.

Anna

2014. máj. 9. 14:30
 156/403 anonim ***** válasza:
100%

Köszi Anna!

Majd kiderül...én még nem érzek semmit, pedig nagyon bízom ebben a hónapban.

2014. máj. 9. 14:37
 157/403 anonim ***** válasza:
Köszönöm a bíztatást Léna :) Jajjj Csajok, remélem összejön mindenkinek
2014. máj. 9. 15:22
 158/403 anonim ***** válasza:
100%

De jó! Mindenkinek gratulálok!

Nekem valószínűleg nincs miért, (szerintem) nem voltunk együtt ovukor - sajnos így jött össze.

Most úgyis az esküvőre koncentrálunk, de mivel csak 20-án kéne megjönnie, sose lehet tudni.

A héten egyébként bőséges folyásom volt, mintha kicsit tojásos is lett volna, lehet mégse pénteken volt ovu? Úgyhogy majd meglátjuk. 22 nap esküvőig, inkább most ezt számolom, a baba meg ráér a nászúton, elvileg akkor lesz a következő ovu. :)

Szorítok mindenkinek.

MaryAnn

2014. máj. 9. 15:29
 159/403 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez durva,ilyen sok pozi tesztet!!!Nagyon gratulálok mindenkinek!!!!Remélem én is csatlakozom,vasárnap lövök egy tesztet.Érzek dolgokat,nagyon bizakodom,hogy baba van a háttérben.

Betti

2014. máj. 9. 15:30
 160/403 anonim ***** válasza:
100%

Jajjj de jó nektek csajok akik pozit teszteltetek.Grtatulálok nektek.Remélem én is csatlakozhatok majd hozzátok :-D de messze van még 18-a.

Na de ne keseredjünk el mi sem nekünk is fog sikerülni.Ugye csajok?

Bár nekem tünetem az ég világon semmi,úgy hogy nem nagy reményt fűzök tényleg hozzá,vagy csak jó megbújik és nem akar kitolni velem :-D,bár ha megkérdezne engem én nem mondanék nemet egy két jelre csak tudnám velem van :-D

Kata

2014. máj. 9. 15:47
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!