Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/403 anonim ***** válasza:
100%

HorvàthNikoletta sajnos én sem értek a hőgörbékgez.

Én most ovu utàn figyelgettem. Stagnàlt 36, 8-on majd 2 napig 36, 9 ma pedig 37 volt. De fogalmam sincs h mikor mennyinek kell lennie.

Gratulàlok Anett a pozi teszthez :) a tied màr szép erős :)

Léna aggodalomra nincs okoda nega teszt miatt; úgy ahogy írtad is. Hétfőig még simàn bekétcsíkododhat :) főleg ha egyértelmű tüneteid vsnnak :) én is tesztelek még hétfőn is. Amúgy az én tesztem is 25ös, elég szépen kimutatta nemvàrt előtt 3 nappal, de petsze ez egyénfüggő.

Ancsa drukkolok neked is h szép pozi teszted legyen.

Kérdezted a tüneteket. Nekem dpo 5-6 körül kezdődött a hasfeszülés amu egyre erősödött ; olysn zsibbadasszerű volt. Ez kb 3napig tartott és utàna éreztem azokst a bizonyos szúràsokat mikor mélyebbre fúrja magàt. (Ez golt szerdàn) a melleim tegnap este durrantak be eléggé fàjnak.

Jaaa és olyan bőséges folyàsom van h màr-màr zavaró.

Mary ann miilyen jo lenne ha a naszuton sikerülne a baba :) mint a nagykönyvbe :) merre lesz a naszút???

Nessza vàrom a reggeli teszted :)

Betti neked pedig drukkolok vasàrnapra!!

Kata, nem mindenkinek vannak tünetei. Attol h neked nincs meg simàn lehet odabent vki. 18-a még tényleg odébb van egy kicsit, addig még akàr tüneteid is lehetnek! ;)

Hajràà!

Kriszta

2014. máj. 9. 16:20
 162/403 anonim ***** válasza:

Kriszti úgy legyen,hogy van bent valaki :-D köszi

Kata

2014. máj. 9. 16:33
 163/403 anonim ***** válasza:

"csak" a Balaton mellé megyünk nászútra, de 6 napig sokszor együtt leszünk :)

Remélem addig a hormondoki is megerősíti, hogy minden oké, jövő héten megyek vérvételre.

MaryAnn

2014. máj. 9. 16:38
 164/403 anonim ***** válasza:
Nem tudom, már az is megfordult a fejemben h nem terhes vagyok, hanem hülye :/ :D
2014. máj. 9. 16:45
 165/403 anonim ***** válasza:
ja, Léna voltam :D
2014. máj. 9. 16:45
 166/403 anonim ***** válasza:
Léna Léna :-D :-D :-D
2014. máj. 9. 17:07
 167/403 anonim ***** válasza:

Lányok, még egyszer gratula a pozisoknak! :)

Én is csak 18 körül tesztelek - de segítsetek, mi lehetett ez? Tegnapelőtt el kezdett nagyon feszülni a hasam, puffadtnak éreztem, még az is külön szúrt,amikor leültem, tegnap eszméletlenül görcsölt órákig. Most görcsöt nem érzek, csak néha egy -egy ki szúrást. Utolsó nem várt ápr 20 volt, ciklusom 28-31 között mozog. Szerintetek?

Andi

2014. máj. 10. 04:59
 168/403 anonim ***** válasza:

Kedves Ancsa!

Ez egy program, babaváró csomag a neve. Interneten néztem utána, igen megtetszett. Teák, irrigátor és még teák a tartalma. Benne van a pontos leírás. De ha engem kérdezel, szerintem a rendszeres mozgás volt ránk ilyen jótékony hatással.

Remélem segítettem: Lili

2014. máj. 10. 09:40
 169/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát reggel csináltam egy tesztet. Full negatív sajna :S Most kicsit el vagyok kenődve :(

[link]

[link]

Nessza

2014. máj. 10. 09:47
 170/403 anonim ***** válasza:

Köszi Lili a választ!

Nesssza, sajnálom. :( Mikor kellene megjönnie? Nem lehet, hogy még korai volt a tesztelés?

Én tegnap este megint éreztem enyhe mellfeszülést, de látványra nincs változás. :( 1 hét múlva kiderül.

Ancsa

2014. máj. 10. 11:01
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!