Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Gratulálok!!! Remélem még sokunknak lesz hamarosan ilyen eredménye! :)
Andi
Kedves "legelső válaszoló"! Gratulálok! :)
Én is mára nem várom, de nem teszteltem reggel, mert hajnalban picit fájdogált a hasam. Félek, hogy ma meg fog jönni és ez már az előjele volt. :( Ha ma mégse jönne meg, akkor reggel tesztelek.
Gyorsan összejött a baba? Hány éves a nagyobb? :)
Ancsa
Kedves Ancsa!
Köszönöm:-)
A 2. próbálkozós hónapunkban vagyunk, tehát lehet mondani, hogy gyorsan összejött. A 'nagyobbik' épphogy csak nagyobb:-) 14 hónapos nagyfiú. A férjemmel a kezdetektől fogva kis korkülönbséget szerettünk volna. Hát, ez úgy néz ki, sikerült. Csak ne történjen semmi baj!:-)
Ha 'csak' a hasad fájdogál, attól még lehetsz babás. Ui. nekem az elmúlt napokban olyan mértékű 'mindjártmegjön' érzésem volt hasfájással meg mindennel együtt, hogy meg mertem volna esküdni, hogy meg fog jönni. Úgyhogy hajra! Tesztelj! Nagyon szurkolok! És írj!
Csajok, nálam szerintem gond van... még mindig se híre, se hamva a mensimnek, de a teszten is csak egy csík van. 34. ciklusnapomnál tartok, kezdek már parázni, hogy valami nincs rendben velem :/ Illene már ennek pozinak lennie, ha van valami, szerintem még egy hetet várok a menzeszre, aztán irány az orvos.
Léna
Kedves "legelső" válaszoló :-) tényleg gyorsan összejött, gratulálok Nektek!!! Biztos nem lesz gond, miért lenne! Csak pozitívan! :-)
Mi március óta próbálkozunk, bár a március hónapot nem mondanám igazán próbálkozásnak, mert úgy alakult, hogy csak egyszer tudtunk együtt lenni a termékeny napok alatt. Várható volt, hogy az nem jön össze.
Még reménykedek, egyenlőre nem jött meg. Igazából már nem is fáj a hasam, délelőtt volt egy mindjártmegjön érzésem, azóta semmi. Inkább kicsit feszül a hasam, de mást nem érzek.
Holnap reggel kiderül. Köszi a drukkot! :-)
A hasam most este megint tákezdte, de nem görcsöl, csak feszít - és a melleim is most lettek érzékenyek, szinte egyik percről a másikra...4-5 nap van nem vártig - lehet, ezek már annak az előjelei? :(
Andi
Andi, szoktak nálad ilyen előjelek lenni? Ha amúgy nem jellemző, vagy valahogy mégis más jellegű, akkor simán van még remény :)
Léna
A melleim szoktak érzékenyek lenni, bár nem minden hónapban. A hasfeszülés - puffadás viszont csak közvetlenül előtte (előtte nap) és alatta szokott lenni - de nem is feszülés, hanem görcs...akkor még bízok. Köszi Léna!
Veled mi a helyzet? Ma tesztelsz? Remélem eredményesen...
Andi
Sziasztok
Nekem ma reggelre visszaesett a hőm szóval ez a hónap gondolom bukta megint.Semmi tünetem nincs egyébként még mindig.A hasam sem és a derekam sem fáj.Pedig szokott 2 nappal mensi előtt.Kissé most beszomorodtam.
Remélem veletek minden oké lányok?
Kata
Negatív ma is. Nem szoktam hőmérőzni, de már kínomban megmértem ma reggel a hőmet: 36,2. Az ezek szerint biztos, hogy nem vagyok terhes, ennyire alacsony hővel kb. lehetetlen elvileg.
Viszont, aki tapasztaltabb ebben: ez jelentheti azt, hogy legalább megjön végre? Vagy nagyon veszélyesen alacsony ez az érték, és valami gond lehet?
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!