Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok napok óta fent van a höm és ma is 37 lett holnap reggel tesztelek.
2014. máj. 19. 17:47
 322/403 anonim ***** válasza:

Drukkolok, hogy pozi legyen!:)

(Sajna én eddig nem néztem hőt, csak mostanában kezdtem el, pár napja, gondolva az elkövetkezendő hónapokra - így nincs viszonyítási alapom sajna, mert nekem is fenn van, 37 és 37,1 volt ebben a 4 napban, amióta mérem.)

Andi

2014. máj. 19. 17:59
 323/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
Hát nem bírtam ki hogy ne teszteljek de délutáni vizeletböl és sajna negatív lett csütörtökre nem várom
2014. máj. 19. 19:18
 324/403 anonim ***** válasza:

Próbálj várni csütörtökig - tudom, hogy nem könnyű, de hátha akkor nem kell csalódnod.

Nekem is negatív volt tegnap (28. nap), de mivel volt hogy 31 napos volt, még akármi is lehet. Remélem...Szóval várj egy kicsit és addig is megy a drukk!

Andi

2014. máj. 19. 19:44
 325/403 Nitókrisz ***** válasza:

Lanyok, a velemenyetekre vagyok kivancsi. Ebben a honapban, ketszer volt tojasfeherjes folyasom (az elso alkalomkor pecsetelo verzes is volt,de nem volt ovulacios fajdalmam, a masodiknal meg volt ovulacios fajdalom, de verzes nem) - az elso alkalom utan 12 nappal, a masodik utan 7 nappal egesz nap fajt a mehem, olyan furcsa tompa, huzo jellegu fajdalom volt, ami emelesre (cipelnem kellett par dolgot) fokozodott, meg ejjel is ereztem, de masnapra megszunt. Ha 28 napra jon meg ebben a honapban, akkor jovo het szombaton kellene megjonnie. Mi a fene lehetett ez szerintetek? Volt valakivel mar hasonlo?

Era

2014. máj. 19. 20:00
 326/403 Nitókrisz ***** válasza:
Elirtam bocsi, ezen a heten szombaton kellene megjonnie.
2014. máj. 19. 20:03
 327/403 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagy szakértő - de nem lehet, hogy kétszer volt ovulációd?

Andi

2014. máj. 19. 20:24
 328/403 A kérdező kommentje:

A ketszeri ovulacio nekem is beugrott, de az a baj, hogy ha az egyik tuszo megrepedt, akkor a termelodo progeszteron leallitja a tobbi fejlodo tuszo ereset. Szoval szerintem, ha idoben egymashoz kozel esnek (12-24 ora), ahogy olvastam, akkor lehet ket tuszorepedesed. Velem ez tortenhetett ebben a ciklusban, utanaolvastam. Mindket oldal erosen szurt, par oras elteressel.

Hod mit mutat, mered? Esetleg elkepzelheto, hogy az elso alkalommal nem repedt meg a tuszo, ezert a szervezeted ujra probalkozott es azert erezted masodjara is...Bar akkor a masodiknal lett volna barnazas...Hat..nem tudom, bocsi.

2014. máj. 19. 20:45
 329/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
köszi Andi kivárom a csütörtököt.
2014. máj. 19. 21:29
 330/403 Nitókrisz ***** válasza:

Koszi lanyok! Hat, nem tudom :( furcsa ez az egesz. Homet nem merem, mert mindig maskor kell kelnem, de semmi babara utalo tunetem nincs sajnos.

Era

2014. máj. 19. 23:03
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!