Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!
Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!
Mes
Köszi a biztatást!
Nekem októberben vették le a spirált - de igazából most áprilisban hagytuk abba a védekezést - szóval ez volt az első igazán tervezős hónap. Ma egész nap csak akkor van véres folyásom, ha wc-re megyek - lehet, csak holnap indul be vagy nem tudom. Reggel még fent volt a hőm, nem tudom, holnap reggel hol lesz...De azért most már elvileg le kell már mennie, nem?
Tényleg sok kismama lett - gratula mindegyiknek!!! :)
Andi
Gratulálok a pozit tesztelőknek :)
Nálam még mindig nincs semmi. Terhes szerintem tuti nem vagyok, 4-5 naponta lövök egy tesztet azért, a tegnapi negatív, mensi sehol, 43 napnál járok. Hétfőn hívom az orvost.
Léna
Léna sajnálom, elég fura ez a 43 nap. :( Volt korábban is ilyenen nálad, vagy eddig rendszeres, kiszámítható ciklusaid voltak? Ne haragudj, ha korábban már írtál erről, nem tudnám most visszakeresni.
Remélem kiderül, hogy mitől lehet ilyen hosszú a ciklusod!
Szorítok!
Ancsa
En ma nem birtam ki es csinaltam egy tesztet, ha 28 nappal szamolok, akkor ma kellett volna megjonnie, de negativ :( Fenebe. Igaz, nem is reggeli vizeletbol csinaltam, de olyan vacakul erzem magam, azt hittem akkor mar tuti pozitiv lenne, ha terhes lennek. Megint szorakozik velem csak a szervezetem.
Lena azert ez eleg sok, tenyleg kerdezd meg a dokit! Most mar csak helyre kellett volna allnia, nem? Bar nekem is ossze vissza jon a veteles utan :( de ilyen sokat nem kesik.
Hát azt mondták, az elsőnek olyan 6 héttel a műtét után kell megjönnie, nekem pontosan 7 hétre jött meg, azt mondták ennyi belefér. De a második menzesznek már csak normálisan kéne jönnie... hétfőn már mindenképpen hívom a dokit, ha addigra se jön meg. Most mondjuk nagyon érzem a derekamat, jó lenne, ha megjönne, és nem kéne megint orvoshoz menni, de nem nagyon bízom már benne :/
Léna
Hello lanyok, velem nem tudom, mi van...bizni nemigen merek. Elvileg 28. korul kene megjonnie, ha 25 nappal szamolok, erre allt be a ciklusom, tabiszedes utan. Viszont az ovufajdalom a 14 napnal volt, ami szerint inkabb 31.-ere nem varnam. 17-19. napig barnaztam, ugye emiatt (is) gondolom a progihianyt. Szerencsere abbahagyta. A hom nemigen megy fel, nekem a max 36.9. Ma, 21. napon viszont komoly szedules, remeges, izzadas jott ram, es a mehem szurkalt, egyszerre tobb helyen. Probalom lenyugtatni magam, hiszen ebbol mensi is lehet. Majd jelentkezem kesobb.
Lena, menj el orvoshoz, mihamarabb. Talan ez igy is normalis, de jobb, ha megerositik. Nikoletta, gratula neked! Andi, ne csuggedj, menni fog, bizz benne!
Mindenkinek megy a drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!