Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/403 anonim ***** válasza:

Ma is negatív :( A hőm még fenn van, úgyhogy még azért próbálok bízni... :(

Andi

2014. máj. 20. 05:56
 332/403 A kérdező kommentje:

Andi, drukkolok! Jo jel, ha a hod meg fent van!

Az en hogorbem az ovu utan fureszfogu...olvastam, hogy ez is a sargatest elegtelenseg jele. Minden egybevag, hiszen barnazom is, mensi elott. Elkenodtem. Remelem, a doki belatja es ad ra valamit, nem hajt el.

2014. máj. 20. 08:40
 333/403 anonim ***** válasza:
Mes! Csatolsz egy görbét?
2014. máj. 20. 09:29
 334/403 anonim ***** válasza:

Köszi Mes! Remélem lesz annyi a dokiban és normálisan áll a problémádhoz! És remélem mihamarabb megoldódik a gondod!!!

Andi

2014. máj. 20. 11:41
 335/403 Nitókrisz ***** válasza:

Andi addig amig fent van a hod ne csuggedj!

Mes szerintem keress egy masik dokit, ha a tied nem hajlando foglalkozni a problemaval.

Azt hiszem en is ezt fogom tenni, mert mar elegem van ebbol az ossze visszasagbol minden honapban :(

Era

2014. máj. 20. 13:22
 336/403 A kérdező kommentje:

Sajnos itt nem nodoki foglalkozik veled, hanem haziorvos.

Bar szerintem ki tudom harcolni a beutalot nogyogyaszhoz. Par napos

barnazasra, fura hogorbere itt nem hiszem, hogy adnak. De a legutobbi

barnazas, verzessel egyutt 13 (!) napos volt, mondjuk ilyen nem szokott

lenni. Szoval erre mar csak lepnek. Neznek majd progiszintet is a heten,

utana megyek vissza a haziorvoshoz a multkori hosszu barnazassal.

Csatolok majd hogorbet, ha hazaerek. Mondjuk beteg lettem, iszok paracetamol

tartalmu italport, ami befolyasolhatja a homet...de a barnazas magaert beszel.

Nem vagyok mar fiatal, szoval nem vagyok hajlando varni egy evet ilyen tunetekkel.

2014. máj. 20. 13:42
 337/403 A kérdező kommentje:

Itt a gorbem, de nem akkor volt ovu, amikor behuzta, hanem valoszinusithetoen szombaton: [link]

Orakon at erosen szurkalt mindket petefeszek. Kiegeszitenem, hogy ma, a 17 napon enyhe halvany barna foltom lett. Kivancsi vagyok, folytatodik-e. :(

2014. máj. 20. 19:37
 338/403 anonim ***** válasza:

Tényleg elég ugrálós a görbéd! Remélem komolyan veszik a panaszaid és adnak szakorvosi beutalót - mert ez így nagyon nem normális. :(Majd írd meg, mire jutottál velük, jó? Drukkolok hogy mielőbb rendeződjön!

Andi

2014. máj. 20. 22:04
 339/403 anonim ***** válasza:

Mes, elárulod, mennyi idős vagy? (Csak mert azt írtad, nem vagy már fiatal... - bocs, de kíváncsi vagyok..) :)

Andi

2014. máj. 20. 22:07
 340/403 A kérdező kommentje:
Kosz, Andi. 35 leszek juniusban.
2014. máj. 21. 08:36
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!