Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/403 anonim ***** válasza:

Csináltam 10-es tesztet - negatív. :( Most várok 20-ig, ha továbbra is semmi, ismétlek. Tudom, hogy amíg meg nem jön van esély - azért elkenődtem...

Andi

2014. máj. 18. 06:54
 302/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
sziasztok tegnap 36.9 volt a höm ma meg 37 elég sok ideje fent van de ma elég szörnyü hányinger jött rám. jövöhét csütörtökre nem várom
2014. máj. 18. 08:57
 303/403 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Hát nekem ma kell megjönnie de még nem jött.A hasam az fáj úgy rendesen ahogy szokott,a hőm leesett 36.4-re úgyhogy ma tuti megjön.

Akkor én is átbattyogok a júniusi topicba :-(

Kata

2014. máj. 18. 09:34
 304/403 anonim ***** válasza:

Nagyon görcsöl a hasam, ma van a napja, hogy megjött.

Nagy csoda kellett volna hozzá, hogy ebben a hónapban ne jöjjön meg.

Rossz a cukor-inzulinterhelésem, és ugyan sokat voltunk együtt, de pont ovukor nem.

Megyek én is a júniusi csoportba.

MaryAnn

2014. máj. 18. 12:25
 305/403 anonim ***** válasza:

Látom egyre többen szállingóznak át a júniusi topikra - azért még maradtunk itt is néhányan, ugye?

Még nem akarom erre a hónapra feladni - de biztosan én is átcsoportosulok. :(

Andi

2014. máj. 18. 18:08
 306/403 A kérdező kommentje:
En maradok Andi, hiszen majus vegere nem varom. Mes
2014. máj. 18. 19:51
 307/403 anonim ***** válasza:

Nálam még mindig nincs mensi, 37. napon vagyok, de a predictor tegnap délelőtt negatív lett, úgyhogy nem nagyon hiszem, hogy terhes vagyok, mert volt egy hét kihagyásunk április 30-tól. Lehet, hogy pont abban az egy hétben volt a peteérés.

Ha mégis terhes lennék, akkor kb néhány nappal azelőtt eshettem teherbe, hogy meg kellett volna jönnie, de arra nem sok esély van, hogy 28. nap körül ez sikerült volna. Szerintem megjön lassan, de nagyon hosszúra sikeredett ez a ciklus. Mindegy, amíg nem jön meg, még maradok itt :)

Léna

2014. máj. 18. 20:33
 308/403 anonim ***** válasza:

Kata,MaryAnn sajnálom! :( Tudom milyen...

A többieknek még megy a drukk!

Léna neked hány naposak a ciklusaid? Másik tesztet nem próbáltál?

Anna

2014. máj. 18. 20:40
 309/403 anonim ***** válasza:

Örülök Mes, hogy még vagyunk itt is - bár tudom, az lenne az igazi, ha nekünk ez lett volna az "utolsó" topik - ebben a témában.

Léna, remélem nincs semmi baj, hogy így elhúzódik - azért milyen jó lenne, ha egy spontán ovu lett volna és azért lennél "várakozó állásponton". :) Drukkolok, hogy ne legyen semmi bajod!!!

Andi

2014. máj. 18. 21:49
 310/403 anonim ***** válasza:

A 35 nap előfordult nálam korábban is, decemberben 45 nap volt, akkor voltam is orvosnál, de nem volt gond a háttérben. Januárban terhes lettem, de az a ciklus is 30 nap fölött lett volna, február 21-én volt missed ab-om, utána 7 héttel jött meg április 11-én, azóta még nem. A műtét után 3 héttel voltam kontrollon, minden oké volt, ott mondta a dokim, hogyha megjött, próbálkozhatunk is.

Hát most nem tudom mi van, kicsit még várok, ha nem lesz semmi a héten, hívom az orvost.

Próbáltam amúgy pénteken x-epilt, az is negatív lett.

Léna

2014. máj. 18. 23:17
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!