Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok, ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok, ki fog pozit tesztelni legkésőbb május végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit korabbi topikjanak folytatasa, azoknak, akiknek aprilisban nem jott ossze, de majusban ujult erovel folytatjak!

Termeszetesen mindenkit varunk, aki babagyartasi lazban eg!

Mes

2014. ápr. 27. 22:28
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/403 anonim ***** válasza:

Emili, lehet nekem se volt, nem tudom, de ez elvileg nem baj, van néha ilyen. Nem jelent problémát, csak akkor, ha sokszor van egymás után, úgyhogy nem kell ezért megijedni. Legalábbis én így tudom :D

Mes: nem hőmérőztem eddig, mivel ez volt az első újrapróbálkozás, januárban meg elsőre összejött, nem éreztem szükségesnek. Már bánom, mert most sokkal okosabb lennék, jövő hónaptól tuti mérem a hőmet.

Kicsit gondolkodva rájöttem, hogy biztos, hogy ha volt is peteérésem, sajna lecsúsztunk róla. Mivel se pozi teszt, se menzesz nincs, sajna az esetleges ovu is késett annyit, hogy pont beleessen abba az egy hétbe, amikor nem akcióztunk. Ilyen ritkán szokott lenni, hogy ennyi kimarad, nyilván most jött ki rosszul a lépés, mikor tétje lenne. Röviden szólva elbénáztuk, na :D

De sebaj, majd a júniusi csoport meghozza a mi szerencsénket is, fel a fejjel annak, akinek most nem sikerült, drukk a tesztelőknek, és a pozi teszteseknek is! :) Csak pozitívan, az jót tesz :)

Léna

2014. máj. 16. 20:16
 292/403 anonim ***** válasza:
Nekem megjött csajok, vérfoltos volt a wc papir, boldogság! :) Júniusi topikot csinál vki? MEnnék át :) Emili
2014. máj. 17. 07:37
 293/403 anonim ***** válasza:

Emili, akkor legalább az kiderült, hogy nincs nálad baj. :) És gyúrhatsz a köv. hónapra. :) Drukkolok, hogy akkor sikerüljön!

Nekem holnap lesz 28. nap - kíváncsi leszek. :/ Máskor szoktam előtte 1-2 napot barnázni, most még nincs semmi ilyesmi :) - viszont nem mindig 28 napos a ciklusom, ezért még simán előfordulhat. :(

Andi

2014. máj. 17. 07:50
 294/403 anonim ***** válasza:
Drukkolok Andi! Ha megjönne, kövi hónap is megyünk együtt! :) Emili
2014. máj. 17. 08:19
 295/403 HorváthNikoletta ***** válasza:
Kedves Emili nem mondta az orvos mert akinél én voltam ott nem volt ilyen kicsi uh-ja.amugy elözö hónapban 28napos volt pontosan jött meg de a ciklus.hu 11ére rakta az ovumat.
2014. máj. 17. 11:12
 296/403 anonim ***** válasza:

Veletek tarthatok júniusban? megjött...

Adri

2014. máj. 17. 21:20
 297/403 anonim ***** válasza:

Sajnálom Adri !

Csajok gyertek akkor, gyors összedobtam ! :) Emili

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. máj. 17. 21:53
 298/403 anonim ***** válasza:

Hamarosan kiderül, csatlakozom-e a júniusi csophoz? holnap tesztelek, 28. nap lesz - és nagyon izgulok már most. Valahogy érzem, hogy negatív lesz, de mivel legtöbb 31 napos ciklus volt, még pár nap "haladékot" kapok esetleg...akkor várok 20-ig és ha nem jön meg, ismétlek. De nagyon izgulok... :(

Andi

2014. máj. 17. 22:01
 299/403 anonim ***** válasza:

Képzeljétek, még mindig nem jött meg. Szerda - csütörtök - pénteken volt némi barnás maszatolás, még rendes barnázásnak sem nevezném, tegnap a hasamat is éreztem, de még nem jött meg. 26. napnál járok.

Hétfőn kiderül, megyek-e a júniusiba.

MaryAnn

2014. máj. 17. 22:40
 300/403 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Adri: Sajnalom.

MaryAnn, Andi: megy a drukk.

Nekem majus vegen kellene lennie a kovetkezonek. Szoval, addig maradok, de aztan lepek hozzatok tovabb.

Kerdes: Szoktatok-e erezni mindket oldalon ovulacios fajdalmat felidoben, illetve torvenyszeru-e a tuszorepedes hajnalban, esetleg elofordulhat-e maskor?

Mes

2014. máj. 17. 23:35
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!