Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki nem várja 18-ra?

Ki az aki nem várja 18-ra?

Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D
2014. jan. 9. 17:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/225 anonim ***** válasza:

Gratulàlok! :))))

Nekem a ma reggeli negatîv. Holnapra nemvàrom hàtha ..

Tüneteket érzel?

2014. jan. 17. 08:54
 62/225 anonim ***** válasza:

Most éppen nem igazán, a mellem tömörsége és furcsa tapintása megmaradt, a bimbóim érzékenyek, ha hozzáérek, de ennyi. Teljesen jól vagyok, most épp a hasam sem fáj, mondjuk az eddig is csak néha szúrt.

Holnap még simán lehet pozi neked is, nekem két napja reggeli elsőből csont negatív volt, már le is mondtam róla magamban. Drukkolok :)

3-as

2014. jan. 17. 09:05
 63/225 anonim ***** válasza:
Pont szamoltam hogy nekem 4- en volt ovum îgy a tiedbol kiindulva vasarnap ha nem jon meg hatha pozi lenne. Tegnap ota fajdogal a hasam. Ugy letortem, hogy ujabb sikertelen honap. Ha megkerdezhetem Ti milyen idokozonkent vagytok egyutt? Mert mi minden nap es felek hogy talan emiatt nem sikerul honapok ota :( milyen teszted van?
2014. jan. 17. 09:27
 64/225 anonim ***** válasza:

Pregnasens tesztem van, őszintén szólva soha nem is hallottam róla, gyógyszertárban adták, 700 valahány forint, 2 darabos.

Hát igazából nagy trükköket nem tudok mondani, mert ez csak az első próbálkozós hónapunk volt, én sem gondoltam, hogy máris sikerül. Annyi, hogy pé környékén naponta-kétnaponta voltunk együtt (inkább kétnaponta, csak pé előtt volt, hogy egy nappal előtte és aznap is együtt voltunk). Nem tudom ez számít-e, de délután, illetve kora este voltak az akciók. Annyira nagyon nem figyeltünk semmire, csak arra, hogy pé környékén jó sűrű legyen az együttlét, nehogy lemaradjunk, meg utána egy fél órát fekve maradtam, és ennyi.

2014. jan. 17. 12:00
 65/225 anonim ***** válasza:
Húha,gratulálok én is!17-es vagyok,elvileg nekem is holnap kellene nem megjönnie,vagy max vasárnap...jajj mostmár izgulok én is.Néha fájdogál a hasam mint mensi előtt,de most nem annyira mint szokott.Tünetem nincs,csak,hogy nem nagyon fáj a hasam.De hallottam olyat is,hogy valakinek ugyanúgy fájt mintha megjönne,de mégsem jött meg.Ha holnap nem fáj nagyon akkor lehet vasárnap tesztelek én is :))
2014. jan. 17. 13:27
 66/225 anonim ***** válasza:
100%

Köszi :)

Nekem kb. egy hete fáj esténként a derekam, pont úgy, mint mikor menstruálok. De most éjjel például a hasam is nagyon görcsölt, biztos voltam benne, hogy reggelre megjön. De nem jött, a teszt meg pozitív lett.

Ha elfogadtok egy tanácsot, bírjátok ki, és ne teszteljetek előbb, leghamarabb a nem várt napján! Csak azért írom, mert én is teszteltem két napja, az full negatív lett, és teljesen elkenődtem, rossz kedven volt folyamatosan, és mint kiderült, fölöslegesen. Inkább izgultam volna még egy kicsit :) Drukkolok nektek, írjatok majd, hogy mi lett!!

3-as

2014. jan. 17. 13:46
 67/225 anonim ***** válasza:

Én egesz nap elvoltam kenodve a negativ teszt miatt. Allando megjon erzesem van. De most kis bizalmat ontottel belem, hogy ezt irtad. Parom megmondta soha tobbet nem enged a nemvart elott tesztelni. Szurkolok a tobbieknek! Lelekben mar feladtam ezt a honapot. De hatha..

TFV

2014. jan. 17. 15:01
 68/225 anonim ***** válasza:

Én is amiatt vagyok elkenődve,de nem tesztelek a nemvárt előtt sosem!Ha holnap nem jön meg,akkor remélem már vasárnap sem fog:))

Ha meg megjön akkor majd lesz valahogy!(utálom ez e mondást,de ez lesz :)(az a "szerencsém"hogy már van egy majdnem 2 évesem :))

Délután is úgy fájt a hasam,most meg semmi egy órája.Nem is agyalok,majd elválik vasárnap.Nagyon sok szerencsét kívánok akinek még nem jött össze:))!!!!!Mindenképp írok!

2014. jan. 17. 16:38
 69/225 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szakaszosan faj. Rohangalok a wc re allandoan ugy erzem, hogY megjott..

Remelem vasarnap egyutt tesztelhetek veletek!

TFV

2014. jan. 17. 16:47
 70/225 anonim ***** válasza:
100%

Bár én már tudom a végét, drukkolok nektek nagyon! Írjátok majd meg, hogy mi van, nagyon szorítok!

3-as

2014. jan. 17. 17:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!