Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
111/225 anonim válasza:
[link] ez alapján mikor volt az ovum mert szerintem 5. én mert 6.án már emelkedett a ciklus mégis 7.-re húzta...a dpo-k miatt kérdezem, mert nem tudom most hányadik dpo.-n vagyok ...segítsetek már..A.voltam
113/225 anonim válasza:
nem hőgörbéztem sosem, de nem egy nappal előbb volt ez alapján?
114/225 anonim válasza:
én is úgy gondolom, 5.-én tojcsis nyákom volt és együtt is voltunk, 6.-án már az emelkedett hő volt...csak azt nem tudom, hogy az ovu az utolsó alacsony hőnél vagy az első magas hőnél van.....
115/225 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. most találtam....ezek alapján akkor 5.-én
116/225 anonim válasza:
Koszi a tanacsot. Megneztem es elenk voros mar a maszat. Szoval ez a honap ujra sikertelen. Drukkolok nektek!
TFV
118/225 anonim válasza:
Sziasztok!
Nem vettem tesztet mert ma 37-ről leesett 36,5-re ami viszont még mindig nem az alaphőm,de sztem nincs baba így várom,hogy megjöjjön...
Valakinél valami változás?
12-es voltam
119/225 anonim válasza:
Kedves 12.-es azért én szorítok....amíg nem jön meg ...tudod a remény....:)Nekem semmi...a hőm esett a 36,8....de az az igazság, hogy 4.40-kor felébredtem, mert a párom behozta a cipőjét az erkélyről és egyből megéreztem, hogy nem alszik mellettem :) és kimentem a zajra a nagyszobába...aztán pisi...és akkor jutott eszembe hogy most milyen lesz az értékem ...persze alig tudtam visszaaludni, forgolódtam 6.-kor meg csilingelt a telóm....nem tudom ezek befolyásolják e a leesést de mensinek semmi jele...a cickóm nagyon fáj, holnap reggel tesztelek....kb. ennyi. A tea és kávé közben azért megmértem mégegyszer és akkor már 37,1 volt...ez sem értem mondjuk....
120/225 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma pozitívat teszteltem, igen erőset! Nagy az öröm :D Sok sikert mindenkinek!
2014. jan. 20. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!