Ki az aki nem várja 18-ra?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteket tapasztaltok? Én már alig várom h tesztelni tudjak! :D2014. jan. 9. 17:48
1/225 anonim válasza:
Szia! Én pont 18.-ra nemvàrom :) még semmi furit nem érzek. De nagyon szeretnénk màr 2 csîkos tesztet a pàrommal.
TFV
2/225 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretnék. Én annyi mindent érzek hogy szerintem bebeszélem már :D
2014. jan. 9. 18:29
3/225 anonim válasza:
Én 16 körülre nem várom, pontosan nem tudom, +/- 1-2 nap. Néha érzek valami fura feszülést a méhem körül, de nem nagyon merek semmit se gondolni, lehet korábban is volt ilyen, csak akkor nem vettem észre, mert nem figyeltem rá (ez az első éles hónapunk).
4/225 anonim válasza:
Akkor szurkolok nektek is! Mi 5 hónapja próbàlkozunk.
TFV
5/225 anonim válasza:
sok sikert nektek is:) én 18-25 között nem várom.rossz a várakozás,nemszabadna rágörcsölni,dehát türelmetlenek vagyunk:)énis sokmindent észrevettem,de valószinü többnyire szoktak is lenni ezek csak most tünik fel:) 11hónapja próbálkozunk.bizunk h mostmár sikerül :(:)
6/225 sarah23 válasza:
Énis 20körülre nem várom,11dik honapunk nekünk is
7/225 A kérdező kommentje:
Az első hónap nekünk! Nagyon szurkolok mindenkimek! Úgy lesz ahogy lennie kell :-D
2014. jan. 10. 03:42
8/225 anonim válasza:
Sziasztok! Még 8 nap a nemvártig. Semmi különöset nem érzek. Talàn annyi,hogy ovu utàn bedurrannak a melleim. Ez most nincs. A hőm szépen megy fel. Szerencsére lekötnek az esküvői teendőim és nem agyalok annyit. Ti hogy vagytok?
TFV
9/225 anonim válasza:
3-as vagyok. A férjem azt mondta, fura a mellem, olyan tömörnek tűnik, a bimbóm meg nagyon fáj és duzzadt. Utóbbi előfordul minden hónapban, bár ennyire nem szokott fájni, de "fura" tapintású még sosem volt. Szerintetek? :)
10/225 anonim válasza:
Kedved 3-as ! Akár terhesség előjele is lehet. Àltalàban a mellfeszülés és a hasszurka az első jel :) mikor tesztelsz?
TFV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!