Ki az aki nem várja 18-ra?
Tudom, csendben örülök, de nem merek nagyon, nehogy pofára esés legyen a vége. Hát 16 körül kell megjönnie, szerintem 13-án rápróbálok egy érzékeny teszttel. Aztán ha nega, még mindig van remény, de hátha kétcsíkos lesz :)
3-as voltam :)
Sziasztok!
Nekem 17-18-án nem kellene megjönnie.Magasan fent van a hőm (37,1) és napok óta nem kívánom a cigit és a kávét és állandóan éhes vagyok.Ami fura ebben a hónapban,hogy pé után nem fájnak a melleim hanem csak kerekebbek lettek.Állandóan görcsöl a hasam és hányinger szerű folytogatást érzek.Hátha ebben a hónapban sikerül:).Nekünk egy vetélés óta ez a 14 próbálkozós hónapunk....
Nagyon kîvâncsi leszek a 13.-ai tesztre :)) sajnàlom a vetélésed. Nekem is volt tavaly majusban 8 hetesen. En varok a tesztel.
TFV
Nálad egyébként mi van, tapasztalsz vmit?
3-as
Hello lanyok, csatlakoznek! 16-ra nem varom! A honap vegen lesz egy eve hogy probalkozunk, szoval nagyon orulnenk a pozitiv tesztnek! Elobb tesztelni biztos nem merek majd... Tunetem nem nagyon van, talan annyi hogy folyton ehes vagyok.. :)
Drukkolok mindenkinek! N.
Szia! Akkor még többen izgulunk! Kîvànok mindannyiunknak 2csîkos tesztet! :)
TFV
Csatlakozom,:D második próbálkozós hónap,semmi különöset nem érzek,18-ra NEM várom:)
Tesztet majd a nemvárt napon,vagy utána levő napon csinálok,mert tuti késni fog 1 napot megint az izgalomtól:))
Reménykedjünk!:)
Jó reggelt ! Szépen megint 0,1 - el fentebb ment a hőm. Tegnap este óta szurkàl a méhem környéke. Olyan érzésem volt, mint amikor menseselek. Nàlatok fejlemény?
TFV
Szia,
nekem már egyértelműen bedurrantak a melleim, és egy ponton szúr alul a hasam alul, középtájt, picit balra. Halkan merem mondani, hogy szerintem sikerült, soha nem éreztem még ilyeneket :)
Neked is jók a jelek, elvileg neked mostanság kéne beágyazódnia, nem? Drukkolok nekünk :) Meg persze az újonnan csatlakozottaknak is :)
Pont ilyen fajta szúrkàlàsom van. Picit balra alúl. 18 ra nemvàrom. Most lenne a beàgyazódàs? A melleim nem fàjnak . Te mikor tesztelsz?
TFV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!