Ki nem várja jan.11-re?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 14:59
2/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező Te hogy érzed magad? Mit érzel? Vannak tüneteid? :D
5/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egyenlőre nem érzek semmi különöset... Nekem elvileg 30-án volt peteérésem.
2014. jan. 3. 20:43
6/22 A kérdező kommentje:
Nagyon várnánk a picit. :) Ő lenne a második baba. A kisfiunk egyből összejött, de most már hónapok óta próbálkozunk, eddig sajnos nem jött össze. Tesztelnem szerintem 10-11.-e előtt nem érdemes.
2014. jan. 3. 20:48
7/22 anonim válasza:
Egyenlőre én sem érzek semmi különöset.Nekünk első baba lenne:D
8/22 anonim válasza:
Nekem is pont akkor lenne esedékes, bár nekem 28.-án volt ovum. Két napja elkezdtek megduzzadni a melleim, illetve a testhőmérsékletem emelkedik szépen, más semmi. Én tuti nem bírom ki szombatig a teszteléssel... Sok sikert mindenkinek!
9/22 anonim válasza:
nekem is 30 an volt ovum, nekunk is elso baba lenne de en mar remenykedni is felek mi mar lassan egy eve probalkozunk es nagyon szeretnenk. De en mindent ugyan ugy erzek most is mint maskor mensi elott:-(
10/22 anonim válasza:
Mi újság csajok, hogy vagytok?? Vkinek vmi tünet? MIkor teszteltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!