Ki nem várja jan.11-re?
Sziasztok!
Nekem 27-én volt ovulációm, nagyon-nagyon reménykedem, hogy sikerült végre, bár az égvilágon semmi,de semmi tünetem nincs. Előző terhességemnél ilyenkor már éreztem egy-két apró jelet. Egyébként péntekre-szombatra nem várom. Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok! Andi
Szia Márti!
Úgy látom teljesen egy cipőben járunk. Nekem is van nem megszokott tünet, kb másfél hete nem kimondottan görcsöl, inkább feszül a hasam alja, illetve többször is szúró érzést éreztem a bal oldalon. Nekem úgy tűnik 32-33 naposra állt be a ciklusom (remélem), mert előtte nagyon rendszertelen volt, akár 58 nap is. Ma már kicsit görcsölget a hasam, úgyhogy már biztosan meg fog jönni :( Ma én is a 11. dpo-n vagyok, szintén csináltam reggel egy tesztet, negatív :( pedig annyira, de annyira néztem, hátha :D Előző terhességemnél ilyenkor már folyásom volt és a teszt is kimutatta. Szurkolok Mindenkinek! Andi
Sziasztok Csajok!
Nekem egyenlőre továbbra sincs semmi különös tünetem.
:(
Andi: tényleg nagyon egyezünk:-) a fájdogálás még nem biztos hogy vérzést is produkál. A fiamnál biztos voltam benne, hogy megjön, szinte éreztem, hogy folyik, rohangáltam wcre de semmi...:-)
Hát meglátjuk, félek reménykedni, rossz csalódni!
Kérdező: a nem tünet is jelezhet babát, nagyos sok nőnek csak a pozi teszt után kezdődnek a tünetek.
Nekem is simán lehet hogy a közelgő mensit jelzi..:-(
Sziasztok!
Nekem sajnos tegnap megjött. :( Majd februárban! Remélem Ti nagyobb sikerrel jártok! Andi
Sziasztok! Mi újság veletek? Teszteltetek már? Én még nem, meg nem is fogok ma, majd csak hétfőn, ha addig nem jön meg. Andi sajnálom, hogy neked megjött!
Amúgy,1-es,2-es,7-es és 12-es voltam, Erika:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!