Ki nem várja Január 3-ára, izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Harmadik babánk lenne, de úgy izgulok mint az elsőnél. :) Valaki csatlakozik a következő egy hét várakozáshoz?2013. dec. 29. 14:49
1/35 anonim válasza:
Szia! Én 4-ére nen várom. 2. baba és 3. hónap h próbálkozunk. Ti mióta próbálkoztok? Vmi tünet? A
2/35 A kérdező kommentje:
Szia! Folyamatos megjön érzésem van már 2 napja. :( elég rossz és elég gyakran belenyilal a melleimbe. Magamhoz képest sokkal többet eszek. :) Nálad valami tünet? Elvileg akkor a beágyazódás nálad is most történhetett vagy történik. :)
2013. dec. 29. 15:13
3/35 anonim válasza:
Én 6.ára nagyon nem várom :) első baba lenne :) szurkolok nektek :)
4/35 A kérdező kommentje:
Szia neked is kedves második válaszoló. :) Jó lenne ha jövőhét végére mindenkinek aki csak ide ír pozitív lenne a tesztje. :)
2013. dec. 29. 15:17
5/35 anonim válasza:
Ezek egész jó tünetek! :) Nekem az ovulció után megnőtt a mellem és érzékeny, ez azóta is így van, néha szúrkálást érzek. Nem tudom h ezek jelenteken e bármit. Az első terhesség elejéből csak a hányinger maradt meg :) Szorítok h mindnyájunknak sikerüljön! A
6/35 A kérdező kommentje:
;)
2013. dec. 29. 15:27
7/35 A kérdező kommentje:
Nálatok nincs semmi mindjárt megjn érzés, derékfájással, zsibbadással, stb?
2013. dec. 29. 15:32
9/35 FKKTorp válasza:
Én 2.dpo-n vagyok, így szerintem jan. 10-re nem várom, bár a net szerint az utolsó vérzéstől jan. 3-án nem kéne megjönnie, mindenesetre jan. 5-én csinálok jóstesztet ovu teszttel, ha addig nem jön meg. És remélem nem jön meg! :-)
10/35 anonim válasza:
Nálam Inkább szurkálás mint görcs.. iszonyatos fejfájás cicifeszülés és haspuffadás. Lehet, hogy már bemesélem magamnak annyira szeretném a babát :) írjátok meg az eredményt mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!