Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki 21-ére nem...

Van valaki aki 21-ére nem várja? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Nekem ez az elsö honapom bogyo utàn, az orvos azt mondta nem kell vàrnunk. Pàr napja elkezdtem szedni terhesvitamint, hàtha sikerül màr ebben a honapban. Nagyon izgatott vagyok, figyelem a "jeleket". Ki tart velem? T.
2013. ápr. 6. 23:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia :) 20-ra nem varom :) izgii ez a honap :) vmi praktika? Vagy csak a termeszetre bizzatok a Babyt? :) drukkolok nagyon ;) K.
2013. ápr. 7. 00:21
 2/18 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 7. 06:38
 3/18 A kérdező kommentje:
Igyekeztem figyelni,màrcius 24-èn kezdödött a ciklusom, de csak 2 napig volt meg ès a tojàsfehèrjès folyást èszre se vettem :/ 9-13. napig fàjdogàlt a hasam de krèmes fehèr folyàsom volt szoval nem tudom mire vèlni :/ Most vagyok a 15. napon. Mèg ùgy gondolom jön ha jönnie kell. T.
2013. ápr. 7. 12:04
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem ma van a 15.napom de nekem sem volt ez a tojasfeherjes folyasom meg :/ 3napig ereztem a hasam de ma mar azt sem :(
2013. ápr. 7. 13:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 23-ra nem várom. :)
2013. ápr. 7. 19:16
 6/18 anonim ***** válasza:
en 18.ra nem varom, masfel eve varunk a csodara...
2013. ápr. 7. 21:11
 7/18 anonim ***** válasza:
4-es furi mert most nekem sem volt es 20-ra nem varom... 3napig fajt a poci.. Ugyh ez most egy kerdojel bennem..
2013. ápr. 8. 16:04
 8/18 A kérdező kommentje:
Semmi különöset nem èrzek de mèg van vissza sok idö. Igazàbòl bennem mèg csak az utòbbi pàr napban tudatosult mekkora "csodàra" vàrunk a pàrommal. Visszàbbvettem a munkahelyi pörgèsemet ès odafigyelek nagyon hogy mit eszek-iszok. Teljesen màs így hogy arra gondolok talàn egy èletke van màr a hasamban. Nem túlzàs ez csajok? T.
2013. ápr. 8. 20:17
 9/18 anonim ***** válasza:
Én a "23-án nem várom" vagyok. Egyáltalán nem furcsa, én is már most odafigyelek, hogy mit eszem. Rengeteg gyümölcsöt, semmi alkoholt nem iszom, a sportolást is lazábbra vettem. Te elkezdtél már szedni magzatvédő vitamint? Nekem azt mondta a doki, h nyugodtan már most tervezésnél kezdjem el a femibion 800-at. Megvettem ugyan, de szerintem csak akkor kezdem el, ha már tudom, h baba van a dologban.
2013. ápr. 8. 21:05
 10/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. ápr. 8. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!