Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek most volt a lombik...

Akiknek most volt a lombik transzfer! Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 06:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nekünk nyáron lesz a harmadik. Láttam nem írt még neked senki, de én azért drukkolok veled! Sok sikert, és vigyázz magadra (magatokra) :)!
2011. máj. 29. 20:58
 2/29 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok! Legyen minél több őszinte magyar gyermek!!!

Mi még csak most készülünk a Kaáliba 2 év után. Azt hittem segít a tisztítókúra és a diéta, de eddig nincs eredmény. Igaz az első két vizsgálat nagyon rossz volt: először egy élettelen spermium másodszor 1 élettelen és egy gyorsan mozgó...

2011. máj. 29. 22:22
 3/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok. Annyira boldog lennék, ha sikerülne. Párommal úgy döntöttünk, ha ez most nem jön össze min. 1 év pihenő. De ez szóba sem kerülhet, mert sikerülni fog!!! :) Nektek is drukkolok, látom nektek sem egyszerű a helyzet!
2011. máj. 30. 06:55
 4/29 anonim ***** válasza:
Szia,nekem most volt 2-án transferem.Neked mikor?
2011. jún. 4. 12:35
 5/29 A kérdező kommentje:
Nekem május 28-án...Jövő hét közepe felé nem kell hogy megjöjjön! Első volt, hányat ültettek vissza?
2011. jún. 5. 09:56
 6/29 anonim ***** válasza:
Én 16-án tesztelek!Nekem ez az 5.beülti,és 2 ötnaposat kaptam vissza.Hát neked?Érzel valamit?
2011. jún. 5. 17:14
 7/29 A kérdező kommentje:
Nekem ez volt az első és 2 3 naposat kaptam vissza. A petefészkem szurkál nagyon meg a melleim megduzzadtak és fájnak. DE ezek menstruáció jelei is lehetnek. Lehet holnap csinálok egy tesztet, akkor lesz ET+11. nap. Neked hogy volt az előzőeknél, megjött rendesen? Drukkolok Neked, most biztos sikerülni fog!! :)
2011. jún. 6. 07:26
 8/29 anonim ***** válasza:

Írd meg mi lett a teszt eredménye!++++++++++++++

Nekem a teszteléskor mindig negatív volt,akkor abba kellett hagynom az utrot és rá pár napra jött meg.

2011. jún. 6. 07:49
 9/29 A kérdező kommentje:
Te mikor teszteltél? Szerinted holnap még nem korai?
2011. jún. 6. 08:12
 10/29 anonim ***** válasza:

Lehet én is megpróbálnám az ET+11 napon.Amúgy nekem volt olyan amikor ET+5 naptól végig teszteltem,De ET+12 napon már mindig kiváncsi voltam.

Van valami tüneted?

Nekem néha megjön érzésem van,de azt mondják az lehet mindkét esetben is!

2011. jún. 6. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!