Akiknek most volt a lombik transzfer! Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 06:45
21/29 A kérdező kommentje:
csak a mellem feszĂźl rettenetesen,meg nagyon ĂŠrzĂŠkeny! NĂĄlad mi ĂşjsĂĄg??? :)
2011. jún. 9. 23:19
22/29 anonim válasza:
Hogy vagy?
Én tegnap(ET+9)csináltam tesztet,olyan halvány hogy már azt hittem csak képzelem.Ma is csináltam(ET+10)és ma egy picit már erősödött,de még mindig halvány.
23/29 A kérdező kommentje:
Jajjj, nagyon remélem, hogy sikerült Neked!!! Szerintem ez már nem lehet az injekció miatt. Te mikor mész vérvételre?? Írj, majd, hogy mi volt!!
2011. jún. 14. 06:03
24/29 anonim válasza:
A 2 pozi után tegnap negatív lett a teszt.Most már szerintem nincs remény,és már csak csütörtökön tesztelek.Veled????
25/29 A kérdező kommentje:
Én ma voltam vérvételen, várom az eredményt... ET+14 napon pozitív volt. Nagyon sajnálom, remélem talán még pozitív lesz az a teszt!! Egyébként megkérdezhetem mi bajod, vagy a pároddal van gond?
2011. jún. 14. 12:29
26/29 anonim válasza:
Volt 2 spontán méhenkívülim,8 hetesen vették észre mindkétszer.Élő terhesség volt,ahhoz képest hogy rossz helyen tapadt meg gyorsan nőtt,és a petevezetőim szétmentek.Így csak a lombikkal van esélyem,illetve lehet hogy így sem...
27/29 A kérdező kommentje:
Biztos van, ne add fel!!! Sok mindent olvastam már itt, de szerencsére olyat még nem, hogy valakinek egyáltalán nem jött össze. Elhiszem, hogy nagyon nehéz, de biztosan sikerülni fog!!!
2011. jún. 14. 20:28
28/29 A kérdező kommentje:
Szia! Mi lett végül,maradt negatív?
2011. jún. 16. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!