Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki most kezdte a babproje...

Van aki most kezdte a babprojektet? Izgulunk együtt.

Figyelt kérdés
Én április 20-ára nem várom. Van valaki hasonló cipőben? Tudom, hogy még nagyon korai minden, hiszen még peteérésem sem volt ebben a ciklusban, de azért már nagyon-nagyon izguluk.
2013. ápr. 4. 18:19
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
14-re nem várom. Elvileg 31-én volt ovum. Nagyon nehéz kivárni:DD
2013. ápr. 4. 19:53
 2/32 A kérdező kommentje:

Húú, akkor Te már túl vagy a "dolgos" napokon. :)

Valóban nagyon nehéz várakozni, hisz olyan izgalmas dolog ez.

Első próbélkozós hónapotok?

Nagyon drukkolok nektek! :)

2013. ápr. 4. 20:23
 3/32 anonim ***** válasza:
Igen, igazából csak olyan hirtelen jött az elhatározás, pont a peteérés napján:DDD Szóval ha ez most rögtön összejönne, az nagy csoda lenne:DD
2013. ápr. 4. 20:24
 4/32 anonim ***** válasza:
En 23..-ra nem várom. Ez a 2. próbálkozós hónapunk. Már van egy másfél éves kislànyom, ő első próbàlkozásra összejött.
2013. ápr. 6. 23:19
 5/32 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló kívánom neked, hogy sikerrel járjatok! Nekünk is második baba lenne, nekem 2 éves a lányom, aki első próbálkozásra összejött. Remélem a kistesóval sem lesz ez másképp.

Nekem ha minden igaz, akkor szombaton volt peteérésem, úgyhogy most már még jobban izgatott vagyok, hogy sikerült-e. :)

Kedves első válaszoló, érzel már valamit?

2013. ápr. 7. 20:33
 6/32 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A peteérés utáni 4. napon elkezdett mindjárt megjön érzésem lenni. Ez tartott vagy 3-4 napot. Már-már annyira fájt, mint menzesz előtt. Némi rózsaszín vércsepp is jött, aztán egy pici barnázás. A barnázás egy napig tartott, de éppen csak beszínezte a fehérneműt. Aztán elmúlt, meg a fájdalom is. Ma vagyok a 8. dpo-n elvileg. E hét vasárnapra nem várom. Reggel ellőttem egy 10-es tesztet,de negatív lett. A melleim majd le szakadnak. Igazából valahogy nem úgy érzem, mintha sikerült volna.
2013. ápr. 8. 09:46
 7/32 A kérdező kommentje:

Szia kedves első válaszoló! Szerintem nagyon biztatóak a tüneteid. Én most kezdtem érezni hasonlókat. Szombaton volt ovulációm és ma szinte egész délelőtt "mintha meg akarna jönni" érzésem van, ami ilyen korán biztos nem a mensit jelzi, úgyhogy én reménykedek. Meg az első terhességemnél is ugyanígy volt.

De jó, neked már csak egy hét és kiderül. :)

2013. ápr. 8. 11:19
 8/32 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát nem akarom elbízni magam:) Néha nagyon reménykedek, aztán a következő pillanatban úgy érzem, hogy tuti meg fog jönni... Két nap múlva újra csinálok egy tesztet. A mai negatív még nem jelent semmit (8.dpo), ritka az ilyen korai pozitív. De hát nem bírtam ki:DDD
2013. ápr. 8. 13:39
 9/32 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Köszi a drukkot,én is nagyon drukkolok Nektek! Nekem már a 3. napja, hogy fájnak a petefészkeim,pedig mèg messze van a 23.-a. Szerintetek ez a beágyazódást jelentheti? Vagy, ha nem azt akkor mi lehet ez?
2013. ápr. 8. 20:54
 10/32 A kérdező kommentje:
Miújság veletek? Tünetek vannak?
2013. ápr. 10. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!