Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki most kezdte a babproje...

Van aki most kezdte a babprojektet? Izgulunk együtt.

Figyelt kérdés
Én április 20-ára nem várom. Van valaki hasonló cipőben? Tudom, hogy még nagyon korai minden, hiszen még peteérésem sem volt ebben a ciklusban, de azért már nagyon-nagyon izguluk.
2013. ápr. 4. 18:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En is 20-ra nem varom.. Gratula a pozi teszthez :) 10.dpon en is csinaltam negativ lett :(( hnap ismetlek ;) hogy vagytok?
2013. ápr. 18. 16:24
 22/32 anonim ***** válasza:
Szia 21-es! 1 vagyok. A 10 dpo. nekem is negatív lett a 10-es teszt. Végig biztos voltam benne, hogy meg fog jönni. A nem várt előtti napon is rohadtul görcsölt a hasam. A nem várt reggelén nagyon halvány pozit teszteltem. El sem akartam hinni:))) Pedig de. 5 hetes vagyok. A nem várt napján is csak annyi volt a tünet, hogy elmúlt a görcs és onnantól kezdve még éjjel is pisilni járok:)))
2013. ápr. 18. 16:45
 23/32 anonim ***** válasza:
22-es Nagyon gratulalok :)))) csak azert teszteltem, mert most hianyoznak azok a megszokott mensi elotti tunetek... Nem azt mondom h nincsenek, de nem olyan eroteljesek.. Eppen h fajdogal a poci kozbe kozbe, cicik se szakadnak le csak erzekenyek. :) es hianyzik a hiszti :)))) persze a paromnak kevesbe ;))
2013. ápr. 18. 16:59
 24/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Gratulálok akinek összejött a baba!!!

Én holnap reggel tesztelek egyet, remélem már mutat majd valamit a teszt.

Drukkolok mindenkinek!!!

2013. ápr. 18. 18:19
 25/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

4-es vagyok. Sajnos ma reggelre megjött. :( Igen szomorú vagyok! :(

A többieknek nagyon drukkolok!! :)

2013. ápr. 19. 11:35
 26/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi is második babára várunk, és 22-re nem várom. Sajnos ma reggel szex után pecsételtem (máskor is 2-3 nappal mensi előtt ez van), tegnap is nagyon fájt a hasam, így nagyon úgy néz kis ez a hónap (se) nem jön össze. :(

De nektek nagyon gratulálok, annyira jó olvasni is másnak az örömét! Remélem jövő hónapban nekünk is sikerül, akik most hoppon maradtak! :)

2013. ápr. 19. 13:47
 27/32 anonim ***** válasza:

Utolsónak: megjött, teszteltél? :)

Gratulálok a pozikhoz! :)

2013. ápr. 22. 14:57
 28/32 anonim ***** válasza:

26-os vagyok, köszönöm az érdeklődést :)

Nem jött meg 22-én, teszteltem, de negatív volt sajnos (persze számítottam erre, de azért nagyon rossz volt látni - vagy inkább nem látni)

Ma pedig elkezdtem pötyögni (pedig az előző beírásom óta nem), szóval úgy néz ki késett valamiért 2 napot és ma jön meg rendesen.

Jó lett volna, nagyon... Majd jövő hónapban, remélem!

2013. ápr. 24. 13:55
 29/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem is 2 nap késéssel elkezdett megjönni, igaz 2 napig csak barnáztam, azután jött meg rendesen, úgyhogy akár 4 nap késésnek is számolhatom. Nem tudom mi történt, de mindenesetre fura volt ez a ciklus. Na mindegy, majd most biztos sikerülni fog, igyekszek pozitív lenni. :)

2013. ápr. 24. 14:59
 30/32 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött ma, de olyan furcsa. :)

Egyáltalán nincsenek görcseim, pici vérzés van, teljesen jól vagyok, nem ilyen szoktam lenni. Nem is éreztem, h megfog jönni.

Szerintetek reménykedjek még, hogy ez "terhességi pecsételés", és még lehet baba? Tesztet még nem csináltam.

2013. ápr. 24. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!