Van aki most kezdte a babprojektet? Izgulunk együtt.
Sziasztok lányok! Gratulálok akinek összejött a baba!!!
Én holnap reggel tesztelek egyet, remélem már mutat majd valamit a teszt.
Drukkolok mindenkinek!!!
Sziasztok!
4-es vagyok. Sajnos ma reggelre megjött. :( Igen szomorú vagyok! :(
A többieknek nagyon drukkolok!! :)
Sziasztok! Mi is második babára várunk, és 22-re nem várom. Sajnos ma reggel szex után pecsételtem (máskor is 2-3 nappal mensi előtt ez van), tegnap is nagyon fájt a hasam, így nagyon úgy néz kis ez a hónap (se) nem jön össze. :(
De nektek nagyon gratulálok, annyira jó olvasni is másnak az örömét! Remélem jövő hónapban nekünk is sikerül, akik most hoppon maradtak! :)
Utolsónak: megjött, teszteltél? :)
Gratulálok a pozikhoz! :)
26-os vagyok, köszönöm az érdeklődést :)
Nem jött meg 22-én, teszteltem, de negatív volt sajnos (persze számítottam erre, de azért nagyon rossz volt látni - vagy inkább nem látni)
Ma pedig elkezdtem pötyögni (pedig az előző beírásom óta nem), szóval úgy néz ki késett valamiért 2 napot és ma jön meg rendesen.
Jó lett volna, nagyon... Majd jövő hónapban, remélem!
Sziasztok!
Nekem is 2 nap késéssel elkezdett megjönni, igaz 2 napig csak barnáztam, azután jött meg rendesen, úgyhogy akár 4 nap késésnek is számolhatom. Nem tudom mi történt, de mindenesetre fura volt ez a ciklus. Na mindegy, majd most biztos sikerülni fog, igyekszek pozitív lenni. :)
Nekem is megjött ma, de olyan furcsa. :)
Egyáltalán nincsenek görcseim, pici vérzés van, teljesen jól vagyok, nem ilyen szoktam lenni. Nem is éreztem, h megfog jönni.
Szerintetek reménykedjek még, hogy ez "terhességi pecsételés", és még lehet baba? Tesztet még nem csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!