Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez terhesség? 3 hete voltam...

Dia8818 kérdése:

Ez terhesség? 3 hete voltam együtt a párommal, megszakításos módszerrel szeretkeztünk! Pár napja furcsán érzem magam. Érzékenyebb vagyok a szagokra és fáradékony vagyok, nagyon sokat alszom!

Figyelt kérdés
2 napja csináltam egy tesztet amin lehetett látni halvány csíkot, viszont szerintem kiértékelhetetlen lett, mivel elsárgult a teszt felület!Édesanyám tanácsára tegnap megvizsgáltam a melleim és nyomás hatására átlátszó folyadék jött ki mindkettöből (nem nagy mennyiség) Ez terhesség vagy valami hormon probléma?

2013. ápr. 1. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkább hormon probléma!

Magas prolaktin szint, agyi adenoma jele a menses kimaradása, nyomásra tej folyás a mellbimbóból!

2013. ápr. 1. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet terhesség, nem kell rögtön hormon problémára gyanakodni. Holnap csinálj egy tesztet, Mi is megszakítással védekeztünk 3éve, az "eredménye" egy gyönyörű kislány aki már alszik :)
2013. ápr. 1. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Új teszt! A terhesség elején nem normális a folyás a mellből, pláne nem 5 hetesen, mert most annyi lennél. Csinálj reggel egy újabb tesztet!
2013. ápr. 1. 21:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,remelem babat varok!Gratulalok a kislanyodhoz!Komment 3,Hogy lehetnek 5 hetes terhes ha 3 hete voltam egyutt a parommal?Elotte egy honapig nem voltunk egyutt,aztan 3 hete a menstruaciom utan 1-2 nappal fekudtunk le es megszakitasos modszerrel vedekeztunk!Amugy ha jol tudom a korkkrai tunetek koze
2013. ápr. 1. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:
korai tunetek koze tartozhat elotej folyas,mint ahogy mnden no es minden terhesseg mas!azert koszi!
2013. ápr. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!