Ki nem várja Január 3-ára, izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Harmadik babánk lenne, de úgy izgulok mint az elsőnél. :) Valaki csatlakozik a következő egy hét várakozáshoz?2013. dec. 29. 14:49
22/35 FKKTorp válasza:
9,14,16,19 voltam
Hát nekem mára esett a hőm, így lehet meg fog jönni, de azért még bizakodok, hátha mégse...
23/35 A kérdező kommentje:
Olyan gyönyörűen sütött ma reggel a nap, már kb 4 napja érzem, hogy baba van, úgyhogy ma reggel teszteltem. POZITÍV!!!!!!! juhúúúúúúúú. Szorítok a többieknek is. Akinek pedig megjött, az pedig ne adja fel, kitartás, jönni fognak a babácskák hamarosan.
2014. jan. 2. 12:02
24/35 FKKTorp válasza:
22-es vagyok, gratulálok! Nagyon jó hír. Remélem tudunk még páran csatlakozni hozzád. ;-)
Nekem ma továbbra is szúrkál a hasam alja, és ment is reggel a hasam. Kiváncsi vagyok, vajon holnap emelkedik-e a hőm vagy megjön...
26/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2014. jan. 2. 12:44
28/35 FKKTorp válasza:
24-es mára megjött. :-(
Új hónap, új remény...
29/35 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy megjött nektek, de tényleg új hónap új remények. Mi biztosak voltunk hogy nem sikerül, mert első próbálkozás, és nem is jókor voltunk együtt. :) Fel a fejjel, a babák jönni fognak idővel.
2014. jan. 4. 10:36
30/35 FKKTorp válasza:
Így van, biztos jönni fog!
A micsoda véletlenek, és az is biztos közre játszik hogy nem szabad rágörcsölni. Én azért mégegyszer gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!