Ki nem várja Január 3-ára, izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Harmadik babánk lenne, de úgy izgulok mint az elsőnél. :) Valaki csatlakozik a következő egy hét várakozáshoz?2013. dec. 29. 14:49
31/35 anonim válasza:
Gratulálok!! :) én nem bírtam holnap reggelig várni és teszteltem... Pozitív :)) Olyan boldog vagyok, már azt hittem vmi hormon problémám van a barnázás miatt. Szorítok mindenkinek, akinek most nem sikerült, h hamar összejöjjön! A
33/35 A kérdező kommentje:
Gratulálok a szépséges pozitív tesztedhez. Mivel mindkettőnknek volt barnázása, valószínűleg beágyazódási vérzésünk volt. :) Szuper, te mikor mész először dokihoz?
2014. jan. 5. 09:55
34/35 anonim válasza:
Ha minden rendben lesz addig, akkor a 6-7. hét között megyek, hátha lesz már szíchang is. Te? A
35/35 A kérdező kommentje:
5 hetesen én elmegyek megnézetni magam, mert folyamatosan fájdogál az alhasam. Csak hogy jó helyen tapadt e meg a bébike, meg ilyenek, szívhang biztosan nem lesz, sőt lehet még csak a petezsák fog látszódni, de legalább az tuti lesz. Legfeljebb behív majd 2-3 hét múlva megint. :)
2014. jan. 6. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!