Ki nem várja 28-3O. -a körül?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van kedvetek beszélgetni? A 2O14es év már igazán lehetne a mi évünk:)2013. dec. 25. 20:47
1/79 anonim válasza:
Én elvileg nem várom. Kislányom kb 4 hónapos volt, mikor elkezdődtek újra a ciklusok, azóta nem teszünk ellene (14 hós a kislányom), de kicsit jobban "igyekszünk" és "vágyunk" tesókára kb 4 hónapja.
2/79 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakozom, 29-re nem várom. Ez a 10. hónap. Betti
3/79 anonim válasza:
Sziasztok! Én 29-30-ra nem várom. Első gyerek lenne, már túl vagyok a 30-on, szóval már jó lenne babázni. Sajnos idén már volt egy vetélésem is, akkor jött 3 hónap kötelező szünet és amióta újra próbálkozhatunk ez már a 8. (eddig sikertelen) hónapunk. A párom szülinapja lesz 30-án, jó lenne, ha egy pozitiv tesztet is kaphatna ajándékba.
Szurkolok mindannyiunknak! B.
4/79 Emerencia76 válasza:
Sziasztok. 13-an kaptam tuszorelesztot uh 27-29 koztre nem varom. Bar nem voltam turelmes es en mar teszteltem tegnap es ma. Van ket uberhalvany ketcsikosom. ♡ de nem elem bele magam mert semmi tunetem sincs. Uh varakozo allasponton vagyok. Szoritok mindenkinek !! :-D
5/79 Emerencia76 válasza:
Lemaradt hogy ket eve probalkozunk. Tavaly volt ket vetelesem. Azota nem jott ossze:-(
6/79 anonim válasza:
Háát... én sem élem bele magam semmibe, úgy tűnt, hogy fájdogálni kezd a mellem, erősödött is, de ma alig érzem... Szóval nem tudom, nem reménykedem.
7/79 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Örülök,h irtatok. Nekünk is ez a 9.hónapunk. Tavaly decemberben volt egy vetélésem,utána szüneteltünk,most pedig nem jön,pedig annyira biztos voltam benne,h az idei karácsonyt már 3asban ünnepeljük,de sajnos nem igy lett,viszont a pozi tesztben nagyon bizom. Nekem 2 napja nagyon fáj a mellem,akkor decemberben ez volt a biztos jel,azóta meg szinte minden hónapban fájt mielőtt megjött,előtte sosem. Pár napig volt hasszurka is,de ha belegondolok minden hónapban éreztem "jeleket",aztán mindig megjött. A hőm még fent van,úgyh addig van remény,pár nappal nem várt előtt mindig megindul lefelé. 2 hónapja kiderült az is,h PCOS-ám van,de szerencsére van peteérésem. Drukkolok mindenkinek,de azért ne éljük bele magunkat,habár sztem úgyis csalódni fogunk,ha megjön. Emerencia,drukkolok neked is,h erősödjön:)
2013. dec. 26. 10:18
8/79 anonim válasza:
9/79 A kérdező kommentje:
2013. dec. 26. 10:43
10/79 anonim válasza:
Szia! 8-as vagyok. Nektek nagyobb az esélyetek, mert jóval többször voltatok együtt. Mi ebben a hónapban sajnos csak ennyit tudtunk együtt lenni. Drukkolok Mindenkinek, hogy összejöjjön mihamarabb a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!