Ki nem várja 28-3O. -a körül?
Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van kedvetek beszélgetni? A 2O14es év már igazán lehetne a mi évünk:)2013. dec. 25. 20:47
41/79 A kérdező kommentje:
Nekem is most éppen olyan megjön érzésem van :( Alig aludtam az éjjel,szinte minden órában felkeltem,h mérhetem e már a hőmet,türelmetlen voltam nagyon. Aztán nesze nekem....
2013. dec. 28. 09:51
42/79 anonim válasza:
Nekem is leesett a hőm és meg is jött. Nektek szurkolok h ne így legyen
12es
43/79 A kérdező kommentje:
Sajnálom :( Akkor "találkozzunk" itt újra 1 hónap múlva,meg közbe is,ha van kedvetek irjatok.
2013. dec. 28. 11:34
44/79 anonim válasza:
Melinda vagyok
Sajnos nekem is leesett a hõm ès olyan mindjàrt megjön èrzèsem van:-(
45/79 anonim válasza:
Sajnálom :(
Én nem mérem a hőmet így nem tudom mi van.Néha fájogat a hasam,meg a cicim.
Holnap reggel csinálok egy tesztet nem bírom tovább.
Üdv:M
46/79 anonim válasza:
Sajnálom... Nekem egy tized fokot esett, de csak holnap utánra várom, holnap talán eldől... A cicim mindenesetre egyre jobban fáj...
Kitartást mindenkinek...
47/79 A kérdező kommentje:
M és Méhecske,drukkolok nektek,h baba legyen :)
2013. dec. 28. 23:38
48/79 A kérdező kommentje:
Nekem egy kis rózsaszines folyás volt ma már,úgyh gondolom holnap meg is jön,de igy akkor legalább el birok menni a vérvételre.
2013. dec. 28. 23:39
49/79 anonim válasza:
Melinda vagyok
Görcsõl a hasam ès rosszul is vagyok. A fiaimnàl igy kezdõdött a terhessèg. Ma a párom vett egy tesztet. Holnap reggel megcsinálom. Remèlem baba:-)
50/79 Emerencia76 válasza:
Sajnalom hogy leesett a hotok. Melinda neked drukkolok! Elcsepelt de azert van benne igazsag: amig nem jon meg addig van remeny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!