Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van kedvetek beszélgetni? A 2O14es év már igazán lehetne a mi évünk:)
2013. dec. 25. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:

Gratu Meli, 8-as, szépen alakul a görbéd.

Nekem ma semmi extra, maradt az erős mellfájdalom, bár van egy kis folyásom, amit nem veszek túl jó jelnek...

Ha holnap nem esik a hőm, és nem is jön meg, akkor veszek tesztet :)

2013. dec. 29. 19:54
 62/79 anonim ***** válasza:
Hőm fent, ma veszek tesztet!!! :)
2013. dec. 30. 09:24
 63/79 anonim ***** válasza:

Gratulálok, akinek összejött! :-)

Én írtam itt azt, hogy jó lenne a párom szülinapjára egy pozitív teszt. Épp ma van a szülinapja és tegnapra nem vártam, de nem sikerült. Tegnap megjött :(

De új hónap, új remény! Nekiesünk a 9. hónapunknak is!

2013. dec. 30. 13:02
 64/79 A kérdező kommentje:
Mi pedig a 1O.nek. Tegnap este megjött,úgyh holnap mehetnék is vérvételre,de a párommal úgy beszéltük meg,h még várunk 1 hónapot,m végül is ez még csak 2-3 hónap,a menstruációm április óta ilyen rövid,de a múlt hónapban már 1 picit hosszabb volt,mint az előbbiek,hátha ez méghosszabb lesz és sikerül is,reménykedünk. Volt tegnap egy elég komoly beszélgetésünk,és úgy érzem most egy kicsit könnyebb,annyira akartuk már,h szinte minden e körül forgott és hiányzott ez a beszélgetés,m azt hiszem mind2en egy kicsit magunkba zárkóztunk a bánatunkkal és közben elfelejtettük egymást úgymond vigasztalni mikor megjött és valahol én azt éreztem,h annyira nyomasztó ez,h nem tudok neki megfelelni evvel,h nem esek teherbe,holott ő is pont ezt érezte és ezért volt,h már szinte félelemmel indultunk neki minden hónapban,aztán mikor megjött akkor tudomást vettünk róla és mindenki próbálta tovább magában lerendezni. Most örülök,h sikerült ezt kiveszélni magunkból,m annyira megkönnyebültem. Akinek sikerült,annak nagy gratula,akinek pedig még van remény,annak meg drukkolok:)
2013. dec. 30. 14:07
 65/79 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Köszönöm a drukkot, úgy látszik nem csapott be a szervezetem, szép pozit teszteltem ma délben... nem bírtam már reggelig várni.

Tudod kérdező, csodás dolog, hogy meg tudtátok beszélni a bennetek zajló dolgokat, mert ez sok gátat lebont. Ezért még azt is mondhatjuk, hogy baba nélkül ugyan, de sikeres volt ez a hónap, Kettőtök számára!!! Gratu!

2013. dec. 30. 15:12
 66/79 anonim ***** válasza:
Gratulálok a pozitív tesztelőknek!!! Nekem ma leesett a hőm, 36,4-re, de semmi jele nem volt annak, hogy meg fog jönni, mert én már napokkal korábban barnázni szoktam. Már nagyon kezdtem reménykedni. De az előbb voltam a mosdóban, és a wc papíron már nagyon-nagyon halványan látszik valami... :-( Pedig már annyira bíztam benne!!! Még soha nem volt ilyen, hogy napokat késett, és semmi barnázás. És a görbém is szerintem elég tűrhető volt. Lehet, hogy január-februárban elmegyünk inszemre... 8-as vagyok.
2013. dec. 30. 16:27
 67/79 Emerencia76 ***** válasza:
Gratulálok a pozi teszthez :D A többieknek kitartást!
2013. dec. 30. 16:55
 68/79 A kérdező kommentje:
Inszemre? Az hogyan működik? Mi alapján mehet valakire inszemre?
2013. dec. 30. 16:56
 69/79 anonim ***** válasza:

Szia! Inkább bemásolok egy linket, így egyszerűbb:

[link]

Mi már voltunk márciusban meddőségi központban. Nekem volt júliusban laparoszkópiám, méhtükrözésem, átjárhatóságim. Találtak megint endometriózist, de nem olyan helyen volt, ami akadályozná a teherbeesést. Akkor úgy voltam, hogy adunk magunknak kb 3 hónapot, de sajna közbejött más is. De mivel mindjárt január, és még mindig nem sikerült, ezért kénytelenek leszünk inszemre menni. Már csak azért is, mert 36 éves leszek... :-(

2013. dec. 30. 21:20
 70/79 anonim ***** válasza:

Melinda vagyok

30-àn voltam dokinàl, a teszt hibàs volt:-(

2013. dec. 31. 00:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!