Ki nem várja 28-3O. -a körül?
Gratu Meli, 8-as, szépen alakul a görbéd.
Nekem ma semmi extra, maradt az erős mellfájdalom, bár van egy kis folyásom, amit nem veszek túl jó jelnek...
Ha holnap nem esik a hőm, és nem is jön meg, akkor veszek tesztet :)
Gratulálok, akinek összejött! :-)
Én írtam itt azt, hogy jó lenne a párom szülinapjára egy pozitív teszt. Épp ma van a szülinapja és tegnapra nem vártam, de nem sikerült. Tegnap megjött :(
De új hónap, új remény! Nekiesünk a 9. hónapunknak is!
Sziasztok! Köszönöm a drukkot, úgy látszik nem csapott be a szervezetem, szép pozit teszteltem ma délben... nem bírtam már reggelig várni.
Tudod kérdező, csodás dolog, hogy meg tudtátok beszélni a bennetek zajló dolgokat, mert ez sok gátat lebont. Ezért még azt is mondhatjuk, hogy baba nélkül ugyan, de sikeres volt ez a hónap, Kettőtök számára!!! Gratu!
Szia! Inkább bemásolok egy linket, így egyszerűbb:
Mi már voltunk márciusban meddőségi központban. Nekem volt júliusban laparoszkópiám, méhtükrözésem, átjárhatóságim. Találtak megint endometriózist, de nem olyan helyen volt, ami akadályozná a teherbeesést. Akkor úgy voltam, hogy adunk magunknak kb 3 hónapot, de sajna közbejött más is. De mivel mindjárt január, és még mindig nem sikerült, ezért kénytelenek leszünk inszemre menni. Már csak azért is, mert 36 éves leszek... :-(
Melinda vagyok
30-àn voltam dokinàl, a teszt hibàs volt:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!