Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van kedvetek beszélgetni? A 2O14es év már igazán lehetne a mi évünk:)
2013. dec. 25. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 Emerencia76 ***** válasza:
De szépen fent van neked is :D nekem azért ilyen magas sztem ( nem szokott) mert utrot "szedek" 2*2 és az felviszi.
2013. dec. 27. 11:46
 32/79 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező szerintem is az a lényeg, hogy az alaphődnél jóval magasabban van. Mennyit szokott fent lenni amúgy?

Kedves többi várakozó nagyon drukkolok nektek!!! Nekem még van 3 napom, elvileg 13.napon jön meg, most a 10.-en vagyok. A mellem fájdogál, és néha olyan égő érzést érzek, de amúgy semmi különös.

2013. dec. 27. 14:08
 33/79 A kérdező kommentje:

Ilyenkor már lassan szokott menni lefelé

Ez volt az előző hónap:

[link]

ezek meg még nyáriak:

[link]

[link]

Mindenhol megindul lefelé már pár nappal előbb,úgyh eddig ez a legszebb görbém,remélem nem lesz csalódás. Olyan égő érzést egyébként én is érzek néha,meg tegnap kimostam a ruhákat egy géppel,beleraktam a kosárba és ah emeltem fel belenyilalt egyet a méhembe,ez nem tudom mitől volt,eddig sose éreztem ilyet,emelgetéstől meg főleg nem,na de ezt azért nem veszem jelnek,viszont azért odafigyelek,h ne emeljek túl nehezet.

2013. dec. 27. 15:38
 34/79 A kérdező kommentje:

Jaj nem jót tettem be az előző hónapira

[link]

2013. dec. 27. 15:40
 35/79 anonim ***** válasza:

Most estére mintha erősödne a mellfájdalmam, ami csak azért furcsa nekem, mert mióta szülés óta újra megjött nem igazán fájt egyik ciklusban sem...

Kérdező ez valóban nagyon ígéretes görbe a többihez képest, drukkolok nagyon, már csak pár napot kell várni...

2013. dec. 27. 20:18
 36/79 anonim ***** válasza:

Kérdező nagyon ígéretes görbe :)

Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de én begolyózok teljesen már a várakozástól!Csak e körül járnak a gondolataim.

Údv:M

2013. dec. 27. 20:30
 37/79 anonim ***** válasza:
Hát igen, nekem is eléggé ez van! Nehéz másra koncentrálni az utolsó napokban főleg....
2013. dec. 27. 21:18
 38/79 A kérdező kommentje:
Sajnos én is igy vagyok,nem tudok nem erre gondolni,főleg igy,h a görbe is jól alakul,cs az a félelmem mindig reggel,h megnézem és leesett,na akk leszek elkeseredve igazán,pedig próbálom nem beleélni magam.
2013. dec. 27. 22:07
 39/79 A kérdező kommentje:
Nekem ma leesett a hőm O,2-vel,sajnos ez rossz jel,most már akkor jöjjön meg ma,holnap,m igy nem fog beleférni a 3.nap az ünnepek előtt,akkor meg várhatunk még 1 hónapot :( Veletek mizu?
2013. dec. 28. 08:45
 40/79 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Nekem is ma leesett a hőm, pedig titokban már kezdtem reménykedni a csodában... A hasam is már görcsöl egy kicsit :-(

[link]

2013. dec. 28. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!