Ki nem várja 28-3O. -a körül?
M vagyok
Hiába teszteltem 29-én negativat,mèg mindig nem jött meg!
Melinda akkor nem vagy terhes? :(
Nem lehet hogy korån voltál dokinál?
8-as vagyok.
Melindának: lehet, hogy csak korán voltál dokinál, szerintem még ne add fel. Azt olvastam több helyen, hogy pozitív teszt után elég, ha kb 2 hét után megy az ember orvoshoz, mert előtte még úgysem lát semmit.
M-nek: nagyon drukkolok Neked is! Én is 29-én teszteltem, persze negatív.
Ma kezdtem el egy kicsit vérezni, magamat ismerve, most kimarad a kevés barnázás, aztán majd szilveszter estén fogok görcsölni, vérezni. Pedig ma kora reggel pohárba pisiltem, mert úgy voltam vele, hogy ha ma délelőtt sem kezdek vérezni, akkor ellövök még egy tesztet. De nem kell tesztelnem. Mondjuk a hőm is lement 36,4-re, de ugyebár mindenki azért reménykedik. Én most nagyon reménykedtem, mert ilyen szerintem még soha nem volt, hogy 3-4 napot késett volna, és semmi barnázás.
M vagyok
Én is akartam ma tesztet venni,de lebeszéltem magam.
Ha addig nem jön meg akkor 2-án veszek tesztet és 3-án megcsinálom.űaddig nem görcsölök rá.Vagy legalább megpróbálok nem rá görcsölni.
Én már nem reménykedek!
Ma reggeli teszt is negatív :( ciklus 32. napja.
Akinek még van remény drukkolok!!!!
Üdv:M
Sziasztok!
Új hónap, új remény :-) megtettünk mindent, hogy reménykedhessünk. 25-re nem várom. Jó lenne, ha már tényleg nem is jönne meg. Egy vetélés után immár több mint fél éve próbálkozunk. Megy a drukk a velem együtt reménykedőknek! Regina
M vagyok.
Késéssel de megjött január 5-én :(
Most várok 3. clostis hónapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!