Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Ki nem várja 28-3O. -a körül?

Figyelt kérdés
Mióta próbálkoztok? Van kedvetek beszélgetni? A 2O14es év már igazán lehetne a mi évünk:)
2013. dec. 25. 20:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:

M vagyok

Hiába teszteltem 29-én negativat,mèg mindig nem jött meg!

2013. dec. 31. 08:37
 72/79 anonim ***** válasza:

Melinda akkor nem vagy terhes? :(

Nem lehet hogy korån voltál dokinál?

2013. dec. 31. 08:38
 73/79 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Melindának: lehet, hogy csak korán voltál dokinál, szerintem még ne add fel. Azt olvastam több helyen, hogy pozitív teszt után elég, ha kb 2 hét után megy az ember orvoshoz, mert előtte még úgysem lát semmit.

M-nek: nagyon drukkolok Neked is! Én is 29-én teszteltem, persze negatív.

Ma kezdtem el egy kicsit vérezni, magamat ismerve, most kimarad a kevés barnázás, aztán majd szilveszter estén fogok görcsölni, vérezni. Pedig ma kora reggel pohárba pisiltem, mert úgy voltam vele, hogy ha ma délelőtt sem kezdek vérezni, akkor ellövök még egy tesztet. De nem kell tesztelnem. Mondjuk a hőm is lement 36,4-re, de ugyebár mindenki azért reménykedik. Én most nagyon reménykedtem, mert ilyen szerintem még soha nem volt, hogy 3-4 napot késett volna, és semmi barnázás.

2013. dec. 31. 11:18
 74/79 anonim ***** válasza:

M vagyok

Én is akartam ma tesztet venni,de lebeszéltem magam.

Ha addig nem jön meg akkor 2-án veszek tesztet és 3-án megcsinálom.űaddig nem görcsölök rá.Vagy legalább megpróbálok nem rá görcsölni.

2013. dec. 31. 13:31
 75/79 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszi a cikket,elolvasom. Örülök,h van még itt olyan,akinél van remény,drukkolok nektek. Melinda,ne csüggedj,lehet,h még csak nem látta a doki,a teszt ritkán mutat pozitivat szerintem,ha nincs baba,reméljük a legjobbakat. Akinek pedig nem sikerült,majd a következő hónap lesz a miénk,higgyünk benne. Aki ma este megy bulizni annak nagyon jó szórakozást kivánok. Én ma egy kis borral enyhitem a fájdalmamat,egy kicsit most megengedem magamnak igy diéta mellett.
2013. dec. 31. 14:08
 76/79 anonim ***** válasza:

Én már nem reménykedek!

Ma reggeli teszt is negatív :( ciklus 32. napja.

Akinek még van remény drukkolok!!!!

Üdv:M

2014. jan. 1. 06:53
 77/79 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok. Mi újság veletek? Újra elindult a várakozás :) Ha van kedvetek,irjatok. Üdv
2014. jan. 16. 08:48
 78/79 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Új hónap, új remény :-) megtettünk mindent, hogy reménykedhessünk. 25-re nem várom. Jó lenne, ha már tényleg nem is jönne meg. Egy vetélés után immár több mint fél éve próbálkozunk. Megy a drukk a velem együtt reménykedőknek! Regina

2014. jan. 16. 13:22
 79/79 anonim ***** válasza:

M vagyok.

Késéssel de megjött január 5-én :(

Most várok 3. clostis hónapom.

2014. jan. 19. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!