Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 13. ka körül?

Ki nem várja 13. ka körül?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok a várakozást?mikor teszteltek?
2013. szept. 10. 19:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Én nem vârom,már nagyon izgulok, ma reggel csinâltam egy tesztet,de negatív lett :(
2013. szept. 10. 19:20
 2/29 A kérdező kommentje:
Én alig bírom megállni hogy csináljak.egész nap ezen kattog az agyam.próbálom elterelni a gondolataim,de nem megy.
2013. szept. 10. 19:25
 3/29 anonim ***** válasza:

Én szombatra NEM várom, a mai nekem is negatív lett:)

Kiváncsi vagyok, hogy jön e a nemvárt....

2013. szept. 10. 21:30
 4/29 Nitókrisz ***** válasza:
En holnapra nem varom :) de semmi elojelem nincs, lehet csak kesni fog...
2013. szept. 10. 22:04
 5/29 anonim ***** válasza:

Én 14re nem varom... nagyon nem:) de félek hogy csalódok...:/

Jelek vannak bàr némelyik elég fura.. kb két hete h2-3 napig iszonyat szédültem...aztàn azota hidegrazasok jönnek ràm, mintha làzas lennék. Csokit nem birom megenni viszont pizzat kivanok egyfolytaban. Eddiv szàraz voltam tegnap és ma volt csekély krémes folyàs. Aludni nem birok reggel kelek koràn éjjel mm alszom el előbb...sokat iszom ki van szàradva a szâm. Szurkalas pocakban van és a melleim is fàjnak, kemények, érzèkenyek és viszketnek...ennyi..mar felek remenykedni is..tegnapi teszt negativ. Drukkolom mindenkinek!!!:)

2013. szept. 11. 00:37
 6/29 A kérdező kommentje:

Én most csináltam tesztet nem bírtam tovább várni,de sajnos negatív lett:(

Most elszomorodtam rendesen!de még hátha.

Szorítok mindenkiért!

2013. szept. 11. 07:53
 7/29 anonim ***** válasza:
1. vagyok, nagyon görcsök közepette tegnap megjött... :(
2013. szept. 11. 08:56
 8/29 A kérdező kommentje:

első sajnálom,de kitartás majd ebbe a hónapba!

mióta próbálkoztok?

2013. szept. 11. 09:02
 9/29 Nitókrisz ***** válasza:
En mara vartam nem jott meg, de semmi mas jel nincs, csak iszonyat faradt vagyok, barmikor tudnek aludni. Melleim egesz kicsit erzekenyek csak es az utobbi idoben nagyon ingerlekeny vagyok, de hat ez lehet mensi elojel is. En inkabb nem tesztelek meg mert lehet csak kesik, mult honapban nem birtam es teszteltem, persze negativ lett. Hat kitartast mindenkinek, remelem mindenkinek sikerul, akinek most nem hamarosan ;) !
2013. szept. 11. 12:14
 10/29 A kérdező kommentje:
És mióta próbálkoztok?
2013. szept. 11. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!