Ki nem várja 13. ka körül?
Figyelt kérdés
Hogy bírjátok a várakozást?mikor teszteltek?2013. szept. 10. 19:10
11/29 Nitókrisz válasza:
Nekunk ez a masodik baba lenne, junius ota probalkozunk, elotte spiralom volt. Ugy tudom utana nehezebben tapad meg a petesejt, mert vekony a meh nyalkahartya. Meg az igazat megvallva, nem is tudunk mindig pont azokon a napokon egyutt lenni, amikor kellene :( Azert probalkozom, most elotte es utana egy nappal voltunk egyutt. Hat, majd kiderul :)
12/29 anonim válasza:
1.vagyok, első baba lenne és a második próbálkozós hónap volt :(
13/29 A kérdező kommentje:
nekem is a második hónap,és második baba lenne.a hőmérőzéshez értetek?lenne róla kérdésem.
2013. szept. 12. 09:24
14/29 anonim válasza:
1.vagyok,ez volt a második hónap, 32 éves vagyok.
15/29 A kérdező kommentje:
Kivel mi helyzet?
2013. szept. 13. 16:10
16/29 anonim válasza:
3. Tegnap este megjött.De továbbra is ugyanúgy érzem magam mintha terhes lennék:), úgyhogy ezentúl nem fogom tudni, mik a jelek:)....amúk nekünk ez volt az 1.hónap..
17/29 A kérdező kommentje:
Nekem még semmi.tegnapra nem vártam.tegnap görcsöltem,és volt minimális maszatolás.mára elmúltak ezek.hétfőn veszek tesztet.
2013. szept. 14. 19:40
18/29 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött:((
2013. szept. 15. 15:00
19/29 Nitókrisz válasza:
Sajnos nekem is, csak az emelyges maradt meg, nem tudom mi volt ez :( Illetve ami meg furcsa, hoyg nagyon zsirosodik most a hajam es pattanasaim jottek - lehet hormonzavar?
20/29 A kérdező kommentje:
akkor lehet valami hormonzavar féle van nálad.majd ebbe a hónapba sikerülni fog.nekem már múlóba van,így ismét elkezdjük,és hátha most össze is jön.
2013. szept. 19. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!