Ki nem várja 5-e körül?
Figyelt kérdés
Van kedve valakinek izgulni.
Esetleg van valakinek tünete? Esetleg tesztelt valaki?
Minden érdekel.
2013. máj. 30. 08:52
1/26 anonim válasza:
Szia! Én 6-ra nem várom. Különösebb tünetem nincs, szurkál a hasam, viszont a derekam iszonyatosan fáj. Tegnap teszteltem reggel, de negatív lett természetesen, megint türelmetlen voltam :-)
2/26 anonim válasza:
3-ára nem várom. Semmi tünet. Tesztelni korai lenne még.
3/26 anonim válasza:
3-ára nm várom. Tünetek: Derékfájás és a melleim fájnak és ennyhe hányingerem van. Meg nm kivánom az ennivalót.
4/26 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 5.-ére nem várom. Habár én már csak megszokásból! Mi már 7 éve várunk az első babánkra. Tünet semmi. Én csak akkor tesztelek, ha 2-3 napot késik.
Van görbétek?
Az enyém ilyen: [link]
5/26 anonim válasza:
Én 5-6ra nem várom, volt a hétvégén barnázás, ami előtte sosem, hát most izgulok, reggel meg tesztelek.
6/26 anonim válasza:
Én 4.ikére nem várom,mellnehézség,enyhe hányingerek néha,kajaundor.Ennyi.2éve próbálkozunk:(
7/26 anonim válasza:
Én 5-re nem várom. Már pár hónapja próbálkozunk, de engem sajnos a tünetek mindig átvernek. Többször volt, hogy éreztem hasszúrkát, meg émelygés, mellfeszülés, és mégsem lett baba, úgyhogy ezekre Én már nem adok, csak a pozitív tesztben bízom. Vasárnap vagy hétfőn tesztelek egyet, mert úgysem bírom ki 5.-éig :). Én Predictor Early-t vettem, ez elvileg a nemvárt előtt 4 nappal kimutatja a terhességet. Drukkolok mindenkinek! Írjatok, ha valakinél van eredmény :). T.
8/26 A kérdező kommentje:
Olyan idegesítő ki várni 5-ét de hát mit lehet tenni semmit sem. Várni és várni mást nem. Már nem sok van hátra. Jaj lányok hajrá drukk!!!!!!!!!!
Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!
2013. máj. 31. 18:18
9/26 anonim válasza:
Üdv! Én 7-ére nem várom. De már pár napja fájnak a melleim, meg megy fel a hőm és ma a derakam is le akar szakadni. A minap meg legszívesebben lekváros kenyeret ettem volna uborkasalátával csak féltem, hogy a párom egy kicsit kiakad tőle. :)
10/26 anonim válasza:
4-es válaszoló szép görbe az enyém így nézz ki:
www.ciklus.hu/images/diagramok/45676df76d2b3008c122c4d570a4ff87_130507_130602_1370131200_.png
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!