Ciklus közepén (kb) olyan alhasi fájdalmaim voltak hogy azt hittem megőrülök. Ovu lehetett? Hölgyemények! Aki június 1-2 körül nem várja és van kedve együtt izgulni, írjon!
Április 30-án jött meg, 33-34 naposak a ciklusaim.
2. hónap próbálkozás, palástfű.
Mivel menstruáció előtt nem szoktam görcsölni (sose fájt a hasam), nem szokott lenni 'mindjárt megjön' érzésem.
Milyen nem várt előtti kis tünetek utalnak hogy célba értünk? :)
(Nyelvtan.. * -Mivel)
*Néha vannak alhasi szurkálásaim, amik nem szoktak lenni.
Múlt hét szombat óta kétszer annyit aludnék mint szoktam.
Mellfájás.. Hónaljnál, mindenhol, egyre erősebb de "még nem halok bele".
Én 5-e körül nem várom.
Nekem eddig olyan 2,5 hete fájnak a melleim de annyira ha le veszem a melltartót nagyon fáj, lehet hogy be vannak a tejmirigyeim duzzadva, és ilyen sűrű krémes ízé van a bugyimon. Meg erősebben érzek szagokat.
Nem tudom hogy ezek most jók vagy nem.
Én 3-4-re nem várom, nekem is 30-án volt meg. Mi ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni. Eddigi terhességeimnél az alábbi tüneteket észleltem a teszt előtt: krémes fehér folyás, 37 vagy a feletti hő, cicifájás, érzékenység, mindjárt megjön érzés, némi fejfájás.
Sajna ezeket nagyon könnyű beképzelni is, így én már nem egyszer melléfogtam, így már nem is keresem a tüneteket.
Múltkor kérdezte a párom mikor mérgelődtem hogy terhes vagyok én csak néztem egy nagyot hogy ezt honnan veszi. De nem tudót rá válaszolni. Meg belenézett a szemembe és abból látta hogy terhes vagyok.
Ilyen van?
5/5-ös vagyok.
És enyén görcsöl lent a hasam mint ha meg akarna jönni. Ez mire utal?
5/5-ös vagyok.
De már volt 1-2x ilyen hasnonló enyhe görcsök ebben a hónapban.
Lehetett ovud! A 12. napon voltam nőgyógyásznál és még mondtam is neki, hogy nem kéne uh, mert iszonyatosan fáj... azért megnézte és volt egy 21mm érett tüszőm :) ami remélhetőleg megrepedt még éjjel, mert másnapra mintha elvágták volna a fájdalmat.
Én Veled izgulok! :)
5/5-ös vagyok
Még anyit hogy sötétek a mellbimbóim és mindkét mellemen észlelhető ( mint ha kék ereket lát nék mint két mellemen baloldalin 1 et a jobboldalin meg 2-öt) még ami észre vettem a bőrömön hogy a mellemen látszanak több pontok amiből ki jönnek a szőrök de a szőrt nem láttom csak a helyüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!