Ciklus közepén (kb) olyan alhasi fájdalmaim voltak hogy azt hittem megőrülök. Ovu lehetett? Hölgyemények! Aki június 1-2 körül nem várja és van kedve együtt izgulni, írjon!
Április 30-án jött meg, 33-34 naposak a ciklusaim.
2. hónap próbálkozás, palástfű.
Mivel menstruáció előtt nem szoktam görcsölni (sose fájt a hasam), nem szokott lenni 'mindjárt megjön' érzésem.
Milyen nem várt előtti kis tünetek utalnak hogy célba értünk? :)
5/5 -ös vagyok
Érdemes csinálni tesztet vagy ne?
5-én kellene meg jönnie nekem azaz jövőhét szerdán.
Csinálj jövőhét szerdán. Most még nem mutatná ki. Ha nem jön meg addig, már örülhetsz és a teszt már csak hab lesz a tortán. Addig is gondolj rá pozitívan.
Nekem már rengeteg féle tünetem volt, mégsem voltam terhes, olyan is amit te leírtál, mert a hormon problémák mindig más tünetet produkáltak. De szorítok :)
Mindenkinek ment a zöld kezecske! :)
Nagyon aranyosak vagytok, én mindenkinek drukkolok!
Most nekem is van krémes folyás, és ma (talán a beágyazódás napja lehetne), éreztem hogy "lüktetve fáj" bal oldalon.
Melleim nem duzzadtak, viszont majd' leesnek úgy fáj.
-most valahogy máshogy érzem magam mint az előző két-három hónap reménykedései során. Kíváncsi leszek...
Mindenki számoljon be hogy hol tart, mik a hírek! :)
Ohh, és eddig nem nagyon fájt se alhas, se semmi. Most pedig nagyon sűrű hogy "megérzem a létezését." :)
Ha 18-án volt ovum akkor mikor kéne beágyazódnia? Lehetséges a mai nap?
Nekem is április 30-án jött meg, 27-29 naposak a ciklusaim, viszont ebben a hónapban nem a 13-14. nap, hanem a 18. nap körül volt ovum. Ezért elvileg még kb. 2 napom lehet a menzeszig.
9.10. dpo-n szinte egész nap, kis szünetekkel görcsölt a hasam, ma párszor volt enyhe görcs, az a "mindjárt megjön érzés" + enyhe derékfájdalom.
Csak annyit vettem észre, hogy nem fájnak a cickóim, pedig ovu után mindig szoktak, nincs hőhullámom és nem vagyok feszkós. :)de nem akarok beképzelni tüneteket...
Megy a drukk mindenkinek! :)
5/5-ös vagyok
Mizu veletek? Hogy vagytok?
Kinek milyen tünetei vannak vagy mi változott?
Esetleg csinált valaki tesztet?
15/18! Annyi változott hogy 2-3 nappal korábban jött meg, ami sosem fordult elő.
Szóval bébi nincs sajnos. De jön a következő hónap! :)
16/18: Sajnos én nem tudok biztos információkkal szolgálni a hormonháztartással kapcsolatban, de remélem valaki tud segíteni! :) Drukk!
17/18: Igen, az a legtutibb, legközelebb már a tüneteket sem keresem, csak a nem várt napján gondolkozok. Várni, görcsölni, már rájöttem nincs értelme. :)
18/18: Akármelyik nap lehetett VOLNA, igazad van, én tényleg úgy éreztem mert ahogy már írtam (azt hiszem írtam:D), sosem voltak ilyen jellegű fájdalmaim. Se ovunál, se menstruáció előtt, se közben. Viszont most hogy megvan, gyógyszer nélkül nem tudok létezni... Nagyon megváltoztak a dolgok és nem tudom mi lehet az oka.
Egyébiránt lehetséges hogy a palástfű és cickafark tea kombó teszi helyre a ciklusomat és minden hónapban (2hónapja) egy nappal rövidülnek a ciklusaim napjai??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!