Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus közepén (kb) olyan...

Ciklus közepén (kb) olyan alhasi fájdalmaim voltak hogy azt hittem megőrülök. Ovu lehetett? Hölgyemények! Aki június 1-2 körül nem várja és van kedve együtt izgulni, írjon!

Figyelt kérdés

Április 30-án jött meg, 33-34 naposak a ciklusaim.

2. hónap próbálkozás, palástfű.

Mivel menstruáció előtt nem szoktam görcsölni (sose fájt a hasam), nem szokott lenni 'mindjárt megjön' érzésem.

Milyen nem várt előtti kis tünetek utalnak hogy célba értünk? :)

2013. máj. 28. 19:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

5/5 -ös vagyok

Érdemes csinálni tesztet vagy ne?

5-én kellene meg jönnie nekem azaz jövőhét szerdán.

2013. máj. 29. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Csinálj jövőhét szerdán. Most még nem mutatná ki. Ha nem jön meg addig, már örülhetsz és a teszt már csak hab lesz a tortán. Addig is gondolj rá pozitívan.

Nekem már rengeteg féle tünetem volt, mégsem voltam terhes, olyan is amit te leírtál, mert a hormon problémák mindig más tünetet produkáltak. De szorítok :)

2013. máj. 29. 13:28
 13/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld kezecske! :)

Nagyon aranyosak vagytok, én mindenkinek drukkolok!

Most nekem is van krémes folyás, és ma (talán a beágyazódás napja lehetne), éreztem hogy "lüktetve fáj" bal oldalon.

Melleim nem duzzadtak, viszont majd' leesnek úgy fáj.

-most valahogy máshogy érzem magam mint az előző két-három hónap reménykedései során. Kíváncsi leszek...

Mindenki számoljon be hogy hol tart, mik a hírek! :)

Ohh, és eddig nem nagyon fájt se alhas, se semmi. Most pedig nagyon sűrű hogy "megérzem a létezését." :)

Ha 18-án volt ovum akkor mikor kéne beágyazódnia? Lehetséges a mai nap?

2013. máj. 29. 16:33
 14/19 ennn11 válasza:

Nekem is április 30-án jött meg, 27-29 naposak a ciklusaim, viszont ebben a hónapban nem a 13-14. nap, hanem a 18. nap körül volt ovum. Ezért elvileg még kb. 2 napom lehet a menzeszig.

9.10. dpo-n szinte egész nap, kis szünetekkel görcsölt a hasam, ma párszor volt enyhe görcs, az a "mindjárt megjön érzés" + enyhe derékfájdalom.

Csak annyit vettem észre, hogy nem fájnak a cickóim, pedig ovu után mindig szoktak, nincs hőhullámom és nem vagyok feszkós. :)de nem akarok beképzelni tüneteket...

Megy a drukk mindenkinek! :)

2013. máj. 29. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:

5/5-ös vagyok

Mizu veletek? Hogy vagytok?

Kinek milyen tünetei vannak vagy mi változott?

Esetleg csinált valaki tesztet?

2013. máj. 30. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt az érett tüszőm, de kezdek elkeseredni.. eddig enyhe bíztató fájdalmat éreztem, amit máskor nem, másfél hete tartó iszonyatos fáradtság van rajtam, szinte minden este ráz egy kicsit a hideg és hullámokban fáj a fejem. Most enyhe megjövős görcsöt érzek és ma van a napja... tegnap ellőttem egy tesztet, tudom nem kellett volna, negatív is lett. Okozhatta a tüneteket a tea, amit iszom? Előző hónapban hormongyógyszert szedtem, lehet megváltozott hormonháztartás miatt van?
2013. máj. 30. 08:34
 17/19 anonim ***** válasza:
A tesztet legkorábban nemvárt reggelén csináljátok, akkor tuti kimutatja a 10es teszt!:))
2013. máj. 30. 08:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha 18-án volt ovud, szerdára is eshetett a beágyazódás vége, de inkább csütörtök-péntek.
2013. máj. 31. 14:07
 19/19 A kérdező kommentje:

15/18! Annyi változott hogy 2-3 nappal korábban jött meg, ami sosem fordult elő.

Szóval bébi nincs sajnos. De jön a következő hónap! :)

16/18: Sajnos én nem tudok biztos információkkal szolgálni a hormonháztartással kapcsolatban, de remélem valaki tud segíteni! :) Drukk!

17/18: Igen, az a legtutibb, legközelebb már a tüneteket sem keresem, csak a nem várt napján gondolkozok. Várni, görcsölni, már rájöttem nincs értelme. :)

18/18: Akármelyik nap lehetett VOLNA, igazad van, én tényleg úgy éreztem mert ahogy már írtam (azt hiszem írtam:D), sosem voltak ilyen jellegű fájdalmaim. Se ovunál, se menstruáció előtt, se közben. Viszont most hogy megvan, gyógyszer nélkül nem tudok létezni... Nagyon megváltoztak a dolgok és nem tudom mi lehet az oka.

Egyébiránt lehetséges hogy a palástfű és cickafark tea kombó teszi helyre a ciklusomat és minden hónapban (2hónapja) egy nappal rövidülnek a ciklusaim napjai??

2013. jún. 1. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!