Ki nem várja 5-e körül?
Figyelt kérdés
Van kedve valakinek izgulni.
Esetleg van valakinek tünete? Esetleg tesztelt valaki?
Minden érdekel.
2013. máj. 30. 08:52
21/26 anonim válasza:
Sziasztok.én vagyok aki nem várta 3-4.ére!hála isten lekópogom nem is jött meg,fura a közérzetem,de én ezekre már nem adok!az viszont furi,hogy általába sürü folyásom van,állandoan,kivéve mensi közeledtével!most viszont megszünt a folyás kb 2-3hete,és tegnap óta megint van,ugy enyhén!nem tudom mit jelent,de remélem csak jot!Tesztelni még nem merek,majd talán csütörtökön:):/
22/26 anonim válasza:
Attól tartok, hogy meg fog jönni, nagyon görcsölök. Tehát a tüneteket ismét csak produkáltam. Hát van ilyen. Azert remélem nálatok pozitív eredmény lesz. 5-ös voltam. Drukkolok nektek!
23/26 anonim válasza:
Sziasztok! 7-es (és 18-as) vagyok. Hétfőn teszteltem, azt meg is írtam, hogy negatív lett. Szerdára vártam. Azóta sem jött meg, ma reggel megint csináltam egy tesztet. Ez is negatív lett :(. Nekem is tele a hócipőm már. Akkor meg minek szívat még a mensim is?? Jöjjön meg, ha már egyszer nem vagyok terhes, aztán kész. Ma nagyon ki vagyok bukva.. :( Remélem azért lesz olyan is, akinek pozitív lesz a tesztje.
24/26 anonim válasza:
21Es vagyok.tegnap sajnos nekem is megjött:(
25/26 anonim válasza:
4. és 14. vagyok! Sajnos úgy látom sokan vagyunk akik a következő ilyen kérdésre válaszolni fogunk. De hátha ez már a mi hónapunk lesz! Ne adja fel senki! Én tuti nem fogom feladni!
Hétfőn voltam az endodokimnál aki szerint most már minden értékem rendben van. Szerinte 3 hónapon belül kezemben tarthatom a rég várt 2 csíkos tesztet. Ez nekem rengeteg erőt adott!
Nagyon drukkolok mindenkinek és remélem nem sokára mindannyian a terhesség témakörben tehetünk fel kérdéseket!
26/26 anonim válasza:
5-ös voltam, akkor nem, de most igen, van 2 pozi tesztem.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!