Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 5-e körül?

Ki nem várja 5-e körül?

Figyelt kérdés

Van kedve valakinek izgulni.

Esetleg van valakinek tünete? Esetleg tesztelt valaki?

Minden érdekel.

#baba #terhesség #junius 5 #mensi el maradás
2013. máj. 30. 08:52
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Bocs nem jól másoltam be a görbémet.

[link]

2013. jún. 2. 09:28
 12/26 anonim ***** válasza:
Tesztelt már valaki? Nekem nega lett, tudom türelmetlen vagyok, de csak kacsintgatnak rám a tesztek, nem tudtam ellenállni. :( Remélem lesz még pozi is.
2013. jún. 3. 09:09
 13/26 anonim válasza:
Te mikorra nem várod? Nekem még van 4 napom a nem vártig, de félek tesztelni (félek, hogy negatív lesz megint).
2013. jún. 3. 14:11
 14/26 anonim ***** válasza:
Sziasztok 4. vagyok! Szép görbéd van neked is. Nekem már megint meg van minden mensis tünetem, így én már tudom hogy meg fog jönni. Nektek nagyon drukkolok továbbra is!
2013. jún. 3. 15:14
 15/26 anonim válasza:
Sajnálom 4-es majd legközelebb biztos sikerül! Én mém reménykedek hátha.
2013. jún. 3. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:
Az 5 és 12-es vagyok. Elméletileg 5-6-ra nem várom, de a sokak által preferált ciklus.hu szerint 9-re, s szerinte nincs baba. Lehet igaz. A tünetek vannak, de szerintem ha valaki akar babót, az tudja produkálni azokat. Na mindegy, tesztem még van. :)
2013. jún. 3. 17:15
 17/26 A kérdező kommentje:

Én holnap veszek 1 vagy 2 tesztet inkább 2 biztos legyen.

Ma kicsit görcsölt a hasam azt hittem meg jön de csak 1-2 percig görcsölt de enyhén. És ekkor gondolt az hogy révedet a fiam de semmi jele a mensinek de lehet hogy igaza van a kisfiamnak.

Szerintetek meg próbálkozzak evvel?

Ilyet még nem csinált a kisfiam. Lehet hogy érzi a kisfiam a kis tesót.

Tegnap mikor haza jöttünk olyan 6 körül ki le pihentünk meg minden a 19 hónapos kisfiam el kezd te simogatni a hasamat, mutogatót rá és el kezdet gagyarázni baba nyelven, simogatta, meg puszilgatta.

Ma is még meg is kérdeztem ma többször is tőle hogy hol a baba és a hasamra mutatott át ölelt meg puszilgatta többször is.

2013. jún. 3. 19:40
 18/26 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. De édes a kisfiad :)! Lehet, hogy Ő megérzi és tényleg baba van, kívánom, hogy így legyen. Én is 5-re nem várom, volt egy korai tesztem is, ami elvileg 4 nappal a nemvárt előtt kimutatja. Megcsináltam hétfőn, reggeli első vizeletből, de sajnos negatív lett :(. Még bízom benne, hogy összejöhet, lehet, hogy a teszt volt korai, vagy később volt esetleg 1-2 nappal az ovum. De lehet, hogy ezzel már csak áltatom magam. Remélem nem! Amúgy nekem most egy olyan tünetem van, ami eddig nem volt (bár mint írtam is, nagyon már a tünetekre nem adok, de ez tényleg furi). Mensi előtt mindig bő, sűrű folyásom szokott lenni. Most meg semmi, teljesen száraz vagyok. Ja és ebben a hónapban egyszer azt álmodtam, hogy terhes vagyok, egyszer meg azt, hogy játszom az ágyon a kislányommal. Igazából egy kisfiam van :). Ezeket is kis jeleknek vettem :D. De persze tudom, hogy valószínű ezek a vágyódás miatt létrejött álmok. Azért még nagyon bízom, hogy van baba. Ha nem jön meg, akkor csütörtökön megint tesztelek. T.
2013. jún. 4. 07:58
 19/26 anonim válasza:

Nagyon aranyos a kisfiad, a kis drága, igen lehet, hogy ő már érez valamit.

7-es te pedig ne add fel csak bízz tovább biztos össze fog jönni.

Mi ebben a hónapban már sajnos nem reménykedünk, mert reggelre leesett a hóm 36,5-re. :(

2013. jún. 4. 13:54
 20/26 anonim válasza:
Mindenkinek sok sikert, szorítok nektek, hogy összejöjjön a baba. Nekünk most sajnos nem sikerült (megint)mert megjött a nem várt. De nem adjuk fel csak azért sem!
2013. jún. 4. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!