Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csütörtök körül ki nem várja?...

Csütörtök körül ki nem várja? Valami tünet már esetleg? Mikor teszteltek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 08:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
en pentekre nem vartam, nem is jott meg azota se.... tesztem negativ, ciklusaim szabalyosak..... szoval nem tudom mi van.
2013. jún. 17. 08:35
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én csütörtöktől vasárnapig nem várom :D Tünetem semmi nincs, még a szokásos pms sem, de gondolom ez a Premens tablettának köszönhető, amit ebben a hónapban kezdtem szedni. Ezért sem tudom, hogy mikorra nem várom, mert a foggátló abbahagyása után 28 naposak voltak a ciklusaim, az eredetiek meg 30-31, de olvastam, hogy a premens megnyújtja a ciklust. Na, mindezt összeadva, szerintem vasárnap reggel tesztelek, ha addig nem jön meg. :D

A kisfiamnál is vasárnap reggel lett pozitív a teszt - hátha szerencsét hoz. :)

2013. jún. 17. 09:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Drukkolok! :)

Mire kezdted el szedni a Premenst? Nekem elég szabálytalan a ciklusom, valahol a 30 36 nap között bármikor megjöhet...

2013. jún. 17. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Említettem az orvosomnak, hogy amikor először abbahagytam a foggátlót, a 4. hónaptól nagyon össze-vissza lett a ciklusom (két szélsőség: 24 és 42 napos ciklus) és 1 év kellett, mire beállt. Ő ajánlotta, hogy ez segít rendbeszedni a dolgot.

2013. jún. 17. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
én tegnap óta nem várom....legkésöbb holnap NEM kellene megjönnie. Menszis görcsök, érzékeny mellbimbó, szurkáló has,fejfájás...ez aztán lehet mind kettö...majd kiderül :)
2013. jún. 17. 16:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Ezek jó jelek! Nekem is már enyhe alhasi görcseim vannak...de már pár napja kezdődött.
2013. jún. 18. 08:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehet hogy jó jelek,de a mai tesztem még negativ,szóval nem hiszem hogy terhes vagyok...

Te teszteltél már?

2013. jún. 18. 16:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, egy extra érzékennyel és negatív. És már a hasam is elkezdte az ismerős fájásokat...na mindegy, talán a jövő hónap sikeres lesz. :)
2013. jún. 19. 07:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne add fel :-) amig nem jön meg, van remény...nekem sem jött még meg és azt hiszem ma reggel teszteltem egy halvàny + , de el sem merem még hinni... pénteken ismétlek.
2013. jún. 19. 08:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Dejó! Gratulálok!! Legalább Neked sikerült! :o)

Nálam tuti nincs baba, mert ezek már mensis görcsök, nem áltatom magam.

Már elég régóta próbálkozunk, kezdem feladni...

2013. jún. 19. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!