Lehet, hogy terhes vagyok? Ilyen korán már lehetnek tünetek?
1 hét múlva kéne megjönnie a menszeszemnek. Pont ovum volt, amikor a párommal együtt voltam és nem védekeztünk, csak megszakításos módszerrel.
Tegnap délelőtt beleharaptam egy péksütibe, de egy pillanat alatt felfordult a gyomrom, nem bírtam lenyelni azt az egy falatot és onnantól kezdve folyamatosan émelyegtem kb 2 órán keresztül. Egyből megfordult a fejemben, h esetleg terhes lehetek, mert nem ettem semmi rosszat, és annyira hirtelen jött a hányinger.
Ma délelött nem volt hányingerem, de nem is volt egészen jól a gyomrom.. Illetve délután óta nagyon érzékeny a mellbimbóm, szinte fáj érintésre. Plusz fel vagyok egy kicsit fújódva has tájékon.
Arra gondoltam, hogy ezek esetleg lehendm amiatt, hogy meg fog jönni, de pl a mellbimbóm nem igen szokott fájni előtte, csak úgy az egész mellem szokott megkeményedni és érzékennyé válni.
A kérdésem az lenne, hogy lehetnek ilyen korán ilyesmi tüneteim? illetve ha holnap reggel csinálok egy tesztet, akkor az kimutathatja a kb 1 hetes terhesseget?
Köszönöm a segítséget!
Hat nem tudom... Akkor varok a tesztel a mensiig.
Most utana olvastam es ezt talatam :
Ezekből a tünetekből nekem a legtöbb jelentkezett is már, de arra gondoltM, h lehet csak amiatt, h meg akar jonni. Eeket a tuneteket viszont a fogantatas utani elso hetre irjak ..
Na mindegy. Valahogy megprobalom kivarni azt a par napot a menzeszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!