Terhességi tünetek jönnek ki rajtam kilenc hónapja, de terhes nem vagyok. MI lehet az oka?
Figyelt kérdés
6 nőgyógyász vizsgált, semmit sem találtak.Most a melleim nőttek meg, erős vérzésem volt, júliusban a mellbimbóudvarom barnult be, mindig ettem volna, magas volt a hőm, áprilisban étvágytalansággal reggeli émelygéssel kezdődött.2013. jan. 24. 12:38
1/11 anonim válasza:
Az 5. nőgyógyász után már nem újra nőgyógyászhoz kell menni, hanem mondjuk a háziorvoshoz, aki elküld először is egy teljes vérképvizsgálatra, ahol kiderítik, milyen orvoshoz kell fordulnod a problémáddal.
2/11 A kérdező kommentje:
endokrinológushoz csak márciusra kaptam időpontot
2013. jan. 24. 12:49
3/11 anonim válasza:
Hát igen, ez a magyar egészségügy, undorító, az ember akár meg is dögölhet otthon, mert amíg nem dől belőled a vér elküldenek egy nevetséges időponttal! Sajnálom!
4/11 A kérdező kommentje:
lassan egy éve húzódik, nem tudom mi lesz következő tünetem, de félek...
2013. jan. 24. 12:51
5/11 anonim válasza:
Szerintem menj el egy pszichológushoz.
6/11 A kérdező kommentje:
Miért kéne pszichológushoz mennem ilyennel?Nem vágyom még gyerekre, nem attól vannak a tünetek, hogy beképzelem a terhességet.
2013. jan. 24. 13:04
7/11 anonim válasza:
Huh, ez engem is érdekelne. Velem is volt ilyesmi régen...
8/11 Golan Trevize válasza:
Vagy hormonzavar vagy pszichés eredetű.
Utóbbi nem csak akkor lehet, ha nagyon vágysz a gyerekre, hanem akkor is, ha nagyon nem akarsz.
Fogamzásgátlót szedsz? Milyet, mióta?
9/11 A kérdező kommentje:
inkább az, hogy nem akarok még gyereket, de nagyon nem
nem szedek fogamzásgátlót
2013. jan. 24. 13:34
10/11 frászkarikaborsó válasza:
Endokrinológus fog tudi segíteni, de ha rendszeresek a ciklusaid, akkor nem valószínű hogy baj van, inkább csak a peteérés után lehet magasabb a progeszteron értéked mint az átlagnak, és az okozza a tüneteket. Ez nem kóros, ugyanazt a hormont termeli ilyenkor az ember szervezete, mint a terhesség korai szakaszában, csak általában kisebb mennyiségben. Ha többszörös peteérés van, akkor lehet magasabb az érték, és akkor simán lehetnek ilyen tünetek. Lehet hogy majd ikreid lesznek... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!