Terhességi tünetek jönnek ki rajtam kilenc hónapja, de terhes nem vagyok. MI lehet az oka?
Lehet, hogy hormonális oka is van a tüneteidnek, de így látatlanban én is inkább pszichológusra szavaznék. A nemlétező terhesség tünetei nem csak azoknál jelentkezhetnek, akik nagyon akarnak gyereket. Azoknál is, akik nagyon nem akarnak, és állandóan attól szoronganak, hogy nehogy mégis...
Ha normálisan védekeztek, (nem megszakítás pl) akkor viszonylag kicsi az esélye a nemkívánt terhességnek. Ha a ciklusaid rendben vannak, akkor eleve sem lehetnek terhességi tüneteid. Amiket leírtál, ( mell növekedés, bimbó bebarnulása, sok evés, étvágytalanság, reggeli émelygés ) azok legfeljebb akkor lehetnek terhességi tünetek, ha megvan az esélye a terhességnek. Ha védekeztek, akkor tudnod kell, hogy nem baba okozza, persze, hogy egyik nőgyógyász sem tud mit mondani rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!