Lehetek terhes? Tünetek lehetnek?
Meg volt, nem mondom hogy rendesen, valamivel kevesebb, két napig, semmi görcs és menzis tünet.
Gondoltam arra hátha terhes vagyok. Nem tudok nagy WC-ni, fel vagyok puffadva, ettem és mozogtam is eleget, ami segít a anyagcserébe, de semmi.
Egyik percbe teljesen kipihent vagyok, utána meg ásítozok állandóan, rá fél órára megint fitt vagyok.
Az utóbbi pár napban volt hogy enyhén barnás, rózsaszínes váladékom volt. csak épp hogy.
Talán ennyi. tudom kevés,de tesztet nem tudok még csinálni, tapasztalatok vélemények?
Szia!
Igen, lehet terhesség. De mi akadályoz meg, hogy vegyél tesztet?
21+2hkm
Hát talán bután hangzik, de annyira nem csináljuk a babát, ugyan akkor örülnénk neki, és sehogy nem védekezünk ellene. A párom ugye tudja hogy megjött és ha most tesztet akarnék csinálni...nem akarom hogy azt higgye hogy görcsölök miatta.
Nem tudom mennyire érthető, de nem is baj. ha sikerül úgy mennem patikába vagy drogériába venni fogok, rosszabb esetbe kivárom a következő menzeszt addig is gondoltam, mi a véleményetek esetleg tapasztalatok. Mert ezeken kívűl semmi mást, mellfeszülés, igazából hányinger (kivéve egyszer kétszer amikor összeettem mindent és büfizés helyett jött volna vissza minden :) ) sincsen.
Köszönöm a válaszod.
Szia, lehet korai volt. Meg vannak a tünetek, nem jött meg, elég jó esélyed van.
Nekem a Gabriell teszt annyira nem szimpatikus ahogy itt olvasgattam róla. tedd te is ezt meglátod elég sok van akinek sokáig negát mutatott, míg a több már pozi volt. Vannak ugyan akkor jó vélemények is. csinálj holnap vagy utána egy másikkal. Hátha. szurkolok
Nem tudom hogy olvassa e valaki a kérdést, de ha majd egyszer erre téved valaki akkor tudja milyen tüneteim vannak voltak, és miért :)
Tegnap este annyira fájt a fejem, mentünk moziba a párommal már előtte is fájt, azt a hangos film, utána úgy éreztem mintha beton lenne, annyira nehéz volt.
Na egész nap wc-re járkálok hátha tudok magamon könnyíteni, de a levegőn kívül semmi nem ön, bocsi :)
Ma olyannak éreztem magam alul mint aki legalább két napig csak szexelt volna. Kicsit mintha bedagadt volna, érzékeny. Folyásom olyan krémes, a hasszurka állandósult :)
Egyenlőre ennyi, ha van/volt valakinek hasonló nyugodtam írjon, köszönöm!
Holnap munka után lehet tudok venni tesztet és kiderül hogy mi is van velem.
Bár a párom azt mondta "szex" illatom van, ami azt jelenti hogy peteérésem van, olyankor szokott. ha van peteérés nincs baba, :( majd meglátjuk!
most hogy vagy ?:)
én idetévedtem és majd bezizzenek már én is a sok olvasgatástól :D
csak én még nem akarok babát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!