Lehetek terhes? Vagy ez még nem az?
Figyelt kérdés
5 napja szeretkeztem mindenféle védekezés nélkül.A menstruációm 1 hete késik.Ma rettenetes émelygés jött rám és furán érzem magam.Viszont erősen görcsöltem is.Venni akartam tesztet de a barátnőm azt mondta,mivel 5 napja volt az aktus tuti nem mutatná ki a teszt a terhességet.Azt mondta 2 hét múlva teszteljek.Szerintetek?2013. máj. 15. 21:46
1/3 anonim válasza:
Igaza van a barátnődnek, hogy még korai a teszt. Kb. 13-15 nappal aktus után tesztelhetsz.
Ha jól számolom, a szeretkezésetekkor a menzeszed már alapból késett. Előtte nem eshettél teherbe?
2/3 anonim válasza:
Sztem is varj. Ha elotte nem voltatok ugy egyutt akkor most meg nem mutatja a teszt. De ilyen hamar nincsenek tunetek...
3/3 anonim válasza:
Egy hete késik?Az 7 nap,és öt napja szeretkeztetek,az azt jelenti hogy ha terhes vagy akkor a múlt hónap szexuális együttléteit kellene alapul venni,úgy viszont már más a helyzet,akkor már tesztelhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!