Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok ha ezek a...

Terhes vagyok ha ezek a "tünetek"?

Figyelt kérdés

1 hete késik. Ma barnáztam.

Fájni nem fáj sehol és különösebben más változást sem észleltem.

Érdemes tesztet csinálnom még ma?

2013. jún. 5. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Már rég csináltam vna.
2013. jún. 5. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen érdemes, ha pozitív a teszted, akkor siess is az orvoshoz, a barnázás nem annyira jó jel kora terhesen.
2013. jún. 5. 14:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Barátnőm (2 gyereke van) azt mondta hogy ha terhes lennék, akkor szurkáló érzéseim lettek volna. Ilyen nekem nem volt. Az étvágyam sem nőtt meg, semmi más extrát nem tapasztalok. Milyen tüneteket kellene produkálni ha kora terhes lennék???
2013. jún. 5. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez igen széles skálán mozog (és nekem 3 gyerekem van, plusz egy pocakban)

Amúgy 1. voltam. Mért nem egyszerűbb egy tesztet csinálni? Megírjuk, igen, lehetsz terhes, aztán meg, a barátnőd szerint... Nekem semmilyen fura érzésem nem volt, semmilyen tünetem. Annyi, hogy nem jött meg. Ill. egyiknél volt pecsételő vérzésem.

2013. jún. 5. 14:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem gáz ha nem reggeli vizeletből tesztelek??? Ill. ma még alig ittam folyadékot... :/
2013. jún. 5. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha alig ittál folyadékot, az pont jó, mert koncentráltabb lesz a vizelet.

Egy hét késésnél már tök mindegy, melyik napszakban csinálod, úgyhogy tesztelhetsz.

2013. jún. 5. 14:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Negatív lett. De lehet valami gyulladásom van, mert fehéres maszatos a vizeletem.
2013. jún. 5. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:

SAjnálom.

Egy hét késés+ negatív teszttel én mindenképp orvoshoz mennék.

2013. jún. 5. 14:45
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. jún. 5. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Múlt hónapban 1hét késés volt nekem is, ami nem jellemző mert 2-3nap késéssel meg szokott jönni. Csináltam tetsztet én is, 3-at is :D sajnos a 3. tesztnél 1órával utána meg is jött :/ az 1hét késés még beleférhet, a fehér a vizeletedben igen valami gyulladás lehet, nekem is volt.
2013. jún. 5. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!